Следва

Студена супа с червена чушка и цвекло

19 август, понеделник - Ашли Трисдейл

Ашли Трисдейл е много сладка в небрежната, но винаги печеливша комбинация от...

All About Life преди 10 години

Ашли Трисдейл е много сладка в небрежната, но винаги печеливша комбинация от "като на гаджето" дънките, готин т-шърт и скъпи, видимо интересни и удобни обувки.

Тениската заслужава особено внимание - тя се нарича "Celfie" и е дизанерско произведение на Sincerely Jules, модната блогърка, която спокойно можем да наречем звезда и стил икона, защото просто съумя да заеме важно място на модното бойно поле с дългогодишните си блог-изяви.

В този случай Ашли носи бялата тениска от фин памук и с навити ръкави с boyfriend джинси и страхотно яките Christian Louboutin "Manovra" slingbacks, които са сравнително ниски и междувременно много секси.

Добре е да се знае, че точно този модел на тениската струва 35 долара и може да бъде напазаруван на сайта Sincerely Jules.


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.