Следва

Street Style вдъхновения - Black is Always Back

Моделът Фрея Беха Ериксън вече е дизайнер

В едно от последните си интервюта известната датчанка, моделът Фрея Беха Ериксън заявява, че се прощава с... 

All fashion преди 10 години

В едно от последните си интервюта известната датчанка, моделът Фрея Беха Ериксън заявява, че се прощава с манекенския бизнес и повече няма да приема предложения за участия в ревюта и снимки.

Вниманието си топ-моделът ще съсредоточи в друга сфера на дейност - вярно, доста близка до досегашната й професия. Ако по-рано Фрея носеше и демонстрираше в сесии произведенията на модното изкуство, отсега нататък тя сама ще ги създава.

И за да сме по-точни - още през септември светът ще види нейната колекция деним, сътворена в съавторство с дизайнерите на марката Mother - Лили Бекер и Тим Кидинг. Колекцията включва ризи, суичъри и панталони в ценовия диапазон от 145 до 300 долара.

Част от средствата от продажба ще отиват в помощ на медицинската организация Doctors Without Borders, където в качеството си на доброволец Фрея работи в течение на няколко години - в промеждутъците между снимките за списания и рекламни кампании.

В очакване на новите творчески проекти на госпожица Ериксън, да си припомним някои от големите й достижения в предишното й амплоа:
















 

More All fashion