Следва

27 август, вторник - Никол Ричи

26 август, понеделник - Роузи и разголеното коремче

Не си представяме този аутфит на друг, освен на модел от величината и сексапила на Роузи Хънтингтън-Уайтли, и то...

All About Life преди 10 години

Не си представяме този аутфит на друг, освен на модел от величината и сексапила на Роузи Хънтингтън-Уайтли, и то само ако го приемем като експеримент, който никога няма да се повтори.

Малко странната препаска, която се завързва опред и е част от костюма в мъжкото класическо райе, не можем да кажем, че отива, но да речем, подхожда на манекенката, на младостта и възможностите на гардероба й. За жалост, не си представяме такова решение по друг повод или място, като изключим панталона - с обикновен неутрален тишърт той лесно става лежерното офис решение.

Тук Роузи е с гаджето си, абсолютният женски блян, Джейсън Стейтъм, което прави разголеното й коремче съвсем на място, за ужас на екзалтираната тълпа фенове на актьора, от която бързат да се скрият.
 
Виж всички в Календар на стила 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.