Следва

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: БЯЛО

Какво ново - Колекцията на Фрея Беха Ериксън за Mother Denim

В основата на колекцията са тесните джинси, простите тениски, потници и ризи, шортите, отново от деним, и...

All fashion преди 10 години

Когато преди дни съобщихме за новото амплоа на известния модел Фрея Беха Ериксън като дизайнер, откровено казано не очаквахме толкова скоро да можем да разгледаме първите й неща. Фрея сътвори капсулна колекция дрехи за бранда Mother Denim. А днес вече може да се види и лукбука на колекцията, в която е снимана самата тя.

В основата на колекцията са тесните джинси, простите тениски, потници и ризи, шортите, отново от деним, и готините пуловери с дълги ръкави за хладното време.

Въпреки откровенията на колеги, че са очаквали от госпожица Ериксън повече при дебюта й като дизайнер, ние смятаме, че дрехите са готини, чисти като линия и съвършено приложими, което си е плюс, като вземем предвид колко малко са истински качествените ежедневни предложения от брандовете въобще. В случая харесваме палитрата, начина на скрояване и очевидната липса на претенция и смятаме, че колекцията ще има добър успех. А това пък ще отвори вратите за последващи експерименти на младата дизайнерка, в които сигурно ще усетим повече самочувствие.








 

More All fashion