Следва

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: РОЗОВО

Всички носят. И го могат... Birkenstock

Точно същите, като тези на Дрю Баримор, при това съвсем нов чифт, се намира в последното зареждане във ViewSofia Shop...

All fashion преди 10 години

Модното внимание към най-удобния чехъл на света, носещ етикета и емблемата Birkenstock, напоследък е силно съсредоточено върху начините, по които ергономичната обувка може да влиза в съчетания с много фешън неща, и не само, ами е и акцент, предпочитан от блогъри и знаменитости.

Придобили популярност заради комфорта, който създават, Birkenstock обичат и носят с умението да го правят актриси като Дрю Баримор, особняци в стилово отношение като Ашли Олсън, а за всеки силно моден човек е въпрос на чест да има и да снима Birkenstock до последната си шопинг находка.

Така точно Birkenstock виждаме в страшно добри ансамбли с черен панталон и сако например, с бяла риза и всякакъв деним в други версии, с бохемска пола или рокля, с гащеризона, с кожените гащи или клин и приятно ни става да открием как всичко им приляга.

И това не е само миг на краткотрайна слава, а дългосрочна инвестиция, защото се кълнем в преоткритите стилистични възможности на тази обувка.

Достатъчно убедителен за горното е пъстрият снимков материал, а точно същите, като тези на Дрю Баримор, с единствения номер 39, при това съвсем нови, се намира в последното зареждане на ViewSofia Shop.


Кейт Мос във фотосесия на Корин Дей през 90-те, вдясно - Дрю Баримор


Скица на Birkenstock - Гаранс Доре



























More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.