Следва

Обичта на известните - Младоженците Андреа Казираги и Татяна Санто Доминго

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

В рекламната кампания на новата колекция на Vivienne Westwood, редом до дизайнера позира Йекелин Станж...

All fashion преди 10 години

50 оттенъка сиво - Саша Пивоварова за Last Magasine

Септември дойде, а с него и настроението за пренастройка на гардероба. В който, по всичко личи, през новия сезон ще се разпорежда толкова красивия СИВ цвят. Във всевъзможните му, даже неподозирани нюанси, разцветки и тоналности. Великолепен пример за това ни дават Саша Пивоварова и целият екип на тази красиво сива сесия в последния брой на списание Last Magazine. Сивото е много, и сякаш не стига. Виждаме топ модела в подчертано есенно-зимна визия - с дебело, многослойно палто, различни пуловери и жилетки и още разнообразни сиви затоплящи неща.

Автор на фотосесията е Джош Олинс, а уютният "топъл" образ на красавицата е дело на Алистър МакКим.



Виж всички снимки тук>>

Даутцен Круз в Elle France





Определено няколкото седмици преди и след днешната дата са посветени на септември, и не защото толкова обичният месец неусетно дойде, а защото точно това е времето да теглим чертата на гардероба, да установим с какво има да се попълва, да прегледаме обстойно всички важни и по-маловажни, но ефектни трендове и да намерим някъде в цялото собствената си нагласа а стил.

Затова е толкова харесахме вдъхновяващата, чисто нова сесия на Даутцен Круз в Elle France, в която ансамбли от Burberry, Marni, Fendi, Balenciaga и Jean Paul Gaultier се надпреварват за вниманието и/или направо спират дъха.

Сред тенденциите за предстоящия сезон са задължителната многослойност (няма нищо по-уютно от пуловер, облечен върху риза, допълнен с жилетка и пояс на талията); метализираната кожа; вариациите на тема ученическа униформа; футуристичните мотиви, както и женствените силуети ала 50-те. Без да забравяме цветната кожа с косъм, пък била тя и повече еко, отколкото ни се иска.

Пълен разгул на модните фантазии, красота!

Виж всички снимки тук>>

Жълтата рокля върху Кейт Мос


сн. JUN SATO

Винаги сме обожавали руса жена с жълта рокля, но толкова добре, колкото го е направила Кейт Мос, сравнително рядко виждаме. Затова - адмирации! Поводът - изложбата на Лиу Вютон "Вечните музи" в Токио.

Вивиън Уестууд е лицето на новата рекламна кампания на едноименния лейбъл



Да си толкова праволинеен, когато правиш мода и то години наред, е белег на страховит характер, в който качествата смелост, увереност и чувство за правилен ход са в съвършен синхрон. "Баба" Вивиън Уестууд не само държи фронта и продължава да е емблематично име сред английските и световни дизайнери десетилетия наред, но е и героинята на новата си рекламна кампания, при това далеч не за пръв път.

В рекламната кампания на новата колекция на Vivienne Westwood, редом до дизайнера позира Йекелин Станж, една от най-нестандартните моделки в света в момента. От известно време изчезнала от подиума, тук 29-годишната холандка прави силно завръщане.

Автор на снимките е Джек Пирсън, който сменя обичайно ангажирания от Вивиън Юрген Телер. "Историята" се развива в кралската ботаническа градина Кю Гардънс, недалеч от Лондон.

В обектива моделите се появяват със заплетени коси и силен клоунски макиаж - избелени лица и ярко-жълти сенки, и въоръжени с градински инвентар. Същият в никакъв случай не пречи на идеята, а тя е - да се покажат извънредно разнообразните хрумки на госпожа Уестууд, както в дамската колекция, където доминират тежките готически мантии, костюмите с панталон, силно разпознаваемите й дълги рокли и цветни принтове, така и в мъжката колекция. Аксесоарите очароват отделно.

Виж всички снимки тук>>

Кристен Стюарт на пиедестала на Balenciaga



23-годишната актриса Кристен Стюарт е звездата в новата рекламна кампания на последния аромат на Balenciaga. Всъщност Кристен стана лице на бранда още през 2012 година. Бившият креативен директор на модната къща Никола Геские винаги се е възхищавал на Стюарт, което обясняваше и договорът й с къщата, но след излизането му от компанията, по-нататъшното сътрудничество на актрисата с бранда беше под въпрос. Все пак през май се появи информацията, че новият арт-директор на Баленсиага Александър Уонг не иска смяната на Кристен.

В резултат - "готовата" Кристен Стюарт в новата рекламна кампания на парфюма Florabotanica. Снимките са на фотографа Стивън Мейзел.

А Кристен е толкова зряла, красива и на място в тази интерпретация, че забравяме за ранната й младост и решаваме задължително да опитаме Флоработаника, нищо, че не си падаме по "цветните" аромати.

 

More All fashion