Следва

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: Цветна, ярка кожа с косъм

Жизел Бюндхен пее рок парче в новата рекламна кампания на H&M

Песента носи името „All Day And All Of The Night“, чиято оригинална версия се изпълнява от „The Kinks“, и ще може...

All fashion преди 10 години

Както по-рано писахме, тазгодишната есенна кампания на шведския бранд H&M стартира с едно от неговите любими лица от подиума - бразилската грация Жизел Бюндхен.

Супермоделът представи основните есенни модели на марката, които се отличават с момчешки акценти, типични за уличната, леко гръндж визия. Въпреки това функционалните палта и сака в тъмносиньо, съчетани с изящни пуловери и блузи в нежно бежово, ще задоволят капризите и на любителките на по – женствения стил.

Специално за кампанията обаче Бюндхен записа и песен, предназначена за телевизионните и интернет реклами.

Песента носи името „All Day And All Of The Night“, чиято оригинална версия се изпълнява от „The Kinks“, и ще може да бъде безплатно изтеглена след 19 септември от hm.com, както и от в iTunes. Целта на този пърформанс със звездното рекламно лице на H&M е набиране на благотворителни средства. За всяко едно изтегляне на песента някъде по света на едно дете ще бъде дарявана ваксина чрез UNICEF.



За участието на бразилката в есенната кампания на шведската марка ето какво споделя самата тя: „Изключително развълнувана съм да бъда лице на H&M и да изпълнявам тази песен. Уличният стил е сред любимите ми, а и се радвам много, че ще имаме възможност да набираме средства за UNICEF. Надявам се всички да изтеглят песента ми!”
 

More All fashion