Следва

Агнешки пържоли с горещ конфитюр от боровинки

We love: Short-lite от Samsonite

Новата колекция на бранда е изцяло изградена от темата за глобалния пътешественик. Всеки иска да може да пътува...

All About Life преди 10 години

Новата колекция на бранда е изцяло изградена от темата за глобалния пътешественик. Всеки иска да може да пътува, но и целият му багаж да бъде събран в малко и компактно пространство. Е, май вече е възможно!
Samsonite предлага продукти подходящи за всякакъв тип пътешественици. Разнообразието е в размерите и формите на моделите.

Short-lite е серия, идеална за кратки и по-дълги самолетни пътувания. Новите изисквания за ръчния багаж доста ни объркват, защото често не съвпадат с това, с което разполагаме като чанти и куфари в къщи. Тези модели изцяло покриват самолетните изисквания за тежест и големина. Има избор от размери и начини за организиране на вашия багаж. За всичко е помислено - от това къде да поберете дрехите си, до малки, сладки отделения за лап-топ,телефон, документи и други лични вещи. Това спестява доста време – на всички ни се е случвало да ровим и да отваряме всички възможни джобове и най-накрая да извадим билета или бордната си карта. В такива моменти просто въздишаме.

Изключително леки и лесно преносими – има избор от ръчни чанти и такива на колела. Цената на ръчния багаж е 355 лева, а на пътната чанта е 231 лева.
*размерите са подходящи за ръчен багаж, съобразно новите изисквания на Wizz Air.





Този куфар е уникален с умните си и дизайнерски решения. Като го отворим изкачат всякакви малки отделения за вашите вещи. Пътуването става по-удобно и по-организирано с този малък, функционален куфар. С него ще сте винаги Ready to go!



Този модел от колекцията е лек и именно той е с невероятно удобния джоб за билети и документи. На колела и с удобна дръжка, която ви позволява да не го носите на ръка.



Тази чанта е невероятно подходяща за почивка през уикенда. Мятате два аутфита, един допълнителен чифт обувки, малко beauty принадлежности и сте готови за вълнуващи преживявания.

Колекцията е решена в два цвятя – пурпурно и сиво, следвайки тенденциите за есен-зима. Дизайнът е изцяло в духа на марката, която се стреми да продава комфорт и иновативни решения. Винаги готова с продукт съобразен с изискванията на самолетните компании и предпочитанията на свойте клиенти. Един добър избор за безпроблемно и организиранo пътуване.

Bon voyage!

 

More from View Sofia

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 16 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.