Следва

Oversized пуловер "N 21"

Б като Библия, Б като Блог

Удобният Adidas плажен чехъл блогърката от love-aesthetics, която с лекота рециклира стари в нови култови модни...

All fashion преди 10 години

Как да си ги направим...

...Минималистичните сандали в черно-белия контраст, с които даваме още малко време на лятото да остане с нас.

Удобният Adidas плажен чехъл блогърката от love-aesthetics, която с лекота рециклира стари в нови култови модни неща, превръща в два абсолютно фантастични модела обувки.

Който си го може, си го може, а останалите просто можем да се радваме на добрите му хрумки. Пък ако имаме ножица, лепило, парче естествена кожа и доза ентусиазъм – го правим още сега.








love-aesthetics.blogspot.com

Моите любими дължини...










Един сериозен есенен тренд, който привлича вниманието ни и който чудесно е усвоила красавицата редактор в StyleBy Magazine и блогър Колумбайн Смайл са средно дългите поли, перфектни в комбинации с обувки на висок ток и класическото кожено яке. 


columbine.freshnet.com


В бяло на коктейл

 

















Прелестната Хедвиг Опшауг, съвсем отскоро и мама, по време на откриване на лондонски бутик, е избрала чисто бялата алтернатива на черния дрес код. Тренди цветът освен че перфектно контрастира на косата й, пасва съвършено на хубавия тен и крехка фигура на скандинавското момиче.

the-northernlight.com

В черно лежерно през деня



И като споменахме спортния чепик на Adidas по-горе, ето го и съвсем автентичен в комбинация с черна лежерна рокля в офисен късно летен ден. Някои неща са си ефектни и такива, каквито са. 

fash-n-chips.com

September Wish List



И ние имаме такива - дълги списъци с желания за есен-зима 2013/14 за това какво да има в новия ни гардероб и които ще споделим в следващата седмица. Но този на блогърката и дизайнер Елън Клинг е също толкова очарователен с почти недостижимите си, но пък съвсем модни артикули като палтото от изкуствена кожа Dries Van Noten, шопинг торбата Celine, блейзерът в navy blue на Стела Макартни и още и още>>

thewall.elin-kling.com

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.