Следва

NYFW: Дефилетата - Phillip Lim, Donna Karan, Theysken's Theory, Carolina Herrera, Tommy Hilfiger. Ден 5-ти

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: Тартан

Това е може би и една от най-лесните и практични за носене в ежедневието тенденция. Една карирана риза плюс...

All fashion преди 10 години

Този сезон клановата принадлежност към така наречения тартан е много силно изразена. Червени, зелени, сини, черни, дори розови карета присъстват неизменно в колекциите за есенно-зимния сезон.

Подходяща за всеки, тенденцията търпи различни вариации; от по-гръндж звучене при Saint Laurent до по-брит версията на Стела Маккартни. Забелязва се с просто око, че дори и аксесоарите са „тартан” – например колекцията от култови чанти на френската марка Celine.

Това е може би и една от най-лесните и практични за носене в ежедневието тенденция. Една карирана риза плюс чифт дънки винаги е чудесна и кежуъл комбинация, която се нуждае единствено от едно кожено яке и боти до глезена и voila – получавате отличен 6 за модното уравнение!


Култ чантите в Тартан на Celine есен-зима 2013/14

Ако пък се спрете на закачлива колежанска пола, един изчистен овърсайз пуловер и чифт ботуши биха придали нужната доза елегантност на подобно съчетание. Карето може и да е секси, както го направи преди време Виктория Бекъм с мини пола Etoile Isabel Marant.




Още по-готино е рокля в тартан принт, която би предала страхотно шик излъчване на ежедневната визия. Любимите аксесоари на такъв тип дреха? Колан н а талията в подходящ нюанс и обувки на ток. 

Дизайнерите обаче обичат карето и като връхна дреха този сезон, най-вече под формата на дълго палто, както е при Стелла Макартни, Томи Хилфигер или Луи Вютон. Топло и модно едновременно изобилието на този тренд по дефилета и улици не дразни, а по-скоро убеждава в необходимостта му тази есен. 
 
Виж още: 
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: НЕУТРАЛНО от главата до петите
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: БЯЛО
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: РОЗОВО
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: ЗИМНА ГРАДИНА
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: Пурпур + Рубин
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: Цветна, ярка кожа с косъм
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: Туид
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: Navy Blue
 

More All fashion