Следва

Б като Библия, Б като Блог

За пръв път в историята на САЩ- Мис Америка 2014 стана момиче с индийски произход

В неделя вечер в Ню-Джърси се състоя финалът на конкурса за красота "Мис Америка", в който хубост... 

All fashion преди 10 години

В неделя вечер в Ню-Джърси се състоя финалът на конкурса за красота "Мис Америка", в който хубост мереха 53 момичета от цяла Америка. И тази година, както миналата, победата отиде при представителката на щата Ню Йорк. От вчера насам престижната корона на "Мис Америка" ще носи 24-годишната Нина Давулури.

Нина е първата красавица в историята на конкурса Мис Америка с индийски корени. Момичето е родено в Ню Йорк, после се мести със семейството си в Оклахома, а после - в Мичиган. Давулури планира да стане лекар - терапевт, а на конкурсната вечер, посветена на талантите на участничките, скри топката на жури и публика с бесен индийски танц, подчертавайки, че се занимава с танци от 15 години.

Победата в конкурса носи на Нина не само слава и любов от публиката, но и стипендия от 50 000 долара. Второ място тази година зае "Мис Калифорния" Кристъл Ли, а трето - представителката на Оклахома Келси Грисволд.

Състезанието този път беше нетипично не само с произхода на победителката; за пръв път в Мис Америка бе допусната участничка с татуировки - 22 годишната Тереза Вейл от Канзас, а също и момиче, родено без лява предмишница - 23-годишната Никол Кели от Айова.  
























 

More from View Sofia

More All fashion