Следва

Много секси мини рокля от ViewSofia Shopв

We love: Gabriele Colangelo пролет-лято 2014

Ще се съгласите, нали, че красотата е хармония. И не защото... 

All fashion преди 10 години

Ще се съгласите, нали, че красотата е хармония. И не защото пластичен хирург размаха това иначе хармонично изречение, за да внуши, че всички трябва да легнат под ножа, а защото Хармонията е душата на Природата.

Тоест всичко, което е живо и което носи радост, е хармонично. Иначе няма как да бъде. С уговорката: Хармонията никак, нито за миг, изобщо НЕ означава еднаквост. Равност. Липса на отличителност. Оттам и на характер.

Като оставим настрана пластичния хирург, се връщаме на едно чудно красиво и безкрайно хармонично, без да е подредено в буквалния смисъл, ревю от Седмицата на модата в Милано.

Става дума за великолепното, Изток-повлияно представяне на Габриеле Коланджело, млад италиански дизайнер, който едва от 5 години представя под собствено име, след като първо натрупва самочувствие при Versace и Cavalli.

Япония е думата-символ на тази колекция от 35 ансамбъла. Чистото вдъхновение извира от Raku - японски вид керамика, от чиято сложна, сякаш набраздена от вени повърхност, се раждат и тъканите в колекцията на дизайнера - впечатляващо сложни, напълно неповторими.





Съчетани с опростени, силно повлияни от Изтока, кройки на панталони, манта, сака и рокли, и увенчани с най-точните възможни аксесоари, като фиксирани колани като на гейшите, или сандали на платформа като при самурайските чехли.





Цялостното внушение на тази колекция е за един префинен, изящен Zen, гримиран силно и чорлаво, като сърдит, но толкова елегантен микс от женственост, мъжество, фриволност, строгост, тъмно и светло, предвидимо и изненадващо.

В една приказна цветова гама, извираща директно от природата - отенъци на бялото, сивото и бежовото. Дълбока и естетска наслада, в която азиатско-медитативното внушение води останалото.

В ревюто виждаме нашата красива Креми Оташлийска, и моделите Kел Марки, Манон Лелу, Макензи Дразан, Дафна Велге.  


 Креми Оташлийска









 

More All fashion