Следва

MUSIC TODAY: Любимото парче на ETHNO момиче: Василия

23 септември, понеделник - Шарън Стоун и младото й гадже на Седмицата на модата в Милано

Активно фешън участие...

All About Life преди 10 години

На 55, но какви, Шарън Стоун и блестящата й външност, подкрепена от много младия мъж до нея, присъстват сред първите редове на няколко от най-добрите Милански дефилета по време на текущата Седмица на модата.

Активно фешън участие взима холивудската актриса и в съпътстващите благотворителни мероприятие, а гаджето й Мартин Мика, на 28, е неотлъчно до дясното рамо на всяка изява на звездата.

Голямата разлика между двамата не пречи, по-скоро помага, на Стоун да изглежда зашеметяващо, първо, в черния си Fendi ансамбъл на ревюто на марката, после, в черната рокля с кожени елементи на благотворителната вечеря в помощ на болните от СПИН, организирана от amfAR.

Ето и фотографския материал в подкрепа на горното:


Шарън Стоун на ревюто на Fendi






Шарън Стоун на amfAR



Виж всички в Календар на стила

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.