Следва

Жестока вълнена федора

Б като Библия, Б като Блог

В няколко стъпки само балоните, тези принцове и принцеси на всяко тържество, стават по...

All fashion преди 10 години

 Бекстейджа и неговото неповторимо очарование

Тук с акцент върху косите на моделите и подготовката им за ревюто на Jason Wu Пролет/Лято 2014 от Седмицата на модата в Ню Йорк.








musingsinfemininity.tumblr.com

Балоните, по-тържествени отвсякога



















В няколко стъпки само балоните, тези принцове и принцеси на всяко тържество, стават по-тържествени отвсякога, когато се осмелим и потопим дъната им в злато. Възторжено и детско - каква божествена комбинация! 

studiodiy.com

Полата и пуловерът - най-горещите любовници този сезон





Факт - ако искаме да решим с едно движение уравнението на нашата модна есен, просто инвестираме в добра вълнена пола и също толкова добър вълнен пуловер, а най-добре в два.

И докато е още топло, ги носим в женствената немара на носталгичните 50-те с висок сандал и бос крак. А после - с чифт ботуши от най-важните този сезон - тънки и дълги. Като краката ни.

modedamour.com

Непослушната плитка - красив нов прочит на един стар замисъл











Припомня ни я блогърът lefashionimage. Иначе е от ревюто на Rag & Bone от 2011, но и тогава, и сега, я харесваме повече от повечето варианти да вържем есенно косата си. Затова си я припомняме, и вдигаме ръце към косата. Да я сплетем с нежност.

lefashionimage.blogspot.com

Сезонът на връщането към ангажиментите донесе и това



Да, те са неприятни, но пък носят белега на влагане. Влагане в труд и емоции. А какво по-приятно от това в началото на пълния с ангажимент и очаквания нов сезон, който толкова харесваме. Още повече, щом можем лесно, бързо и сръчно да направим така, че да не се забелязват.

thebeautydepartment.com

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.