MFW: Дефилетата - Gianfranco Ferre пролет-лято 2014

Ако коланът можеше да говори, точно той щеше да е, който да разкаже приказката на големия италиански майстор на... 

Ако коланът можеше да говори, точно той щеше да е, който да разкаже приказката на големия италиански майстор на дрехите Джанфранко Фере за пролетта и лятото на 2014-а година.

Защото точно от коланът, във всички тоалети от дефилето на дизайнера, тръгва да се разплита темата на неговата пролет, а тя е елегантна, без точна епоха, но силна, нежна и категорична.

Разгърната в цветове и изящни дължини, фиксирана с колана, този лайтмотив, силно азиатски повлиян, тя предизвиква да бъде обикната от жената, която обича да носи нищо друго, освен красота.

Чисти линии, чисти цветове, чисти аксесоари - съвършено красива колекция.В която се "разхождат" дълги поли с цепки, по форма напомнящи долната част на кимоно, прелестни сребърни обувки на скосена платформа, едри метални гривни, чанти от бяла и черна кожа със златна гарнитура, много обем - при панталоните, саката, блузите, бодита с прорези, деконструктивно кроени рокли и всичко това в приглушена цветова гама от бежово, бяло, дълбоко синьо, черно и с единствен ярък оттенък - тревисто зелено.  

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia