Следва

Дизайн за вдъхновение: Функционални и красиви места за сядане!

26 септември, четвъртък - Ева Мендес

Като истинска кубинка, отличаваща се със страстния си темперамент, Ева Мендес носи дрехите си със страст и видимо...

All About Life преди 10 години

Като истинска кубинка, отличаваща се със страстния си темперамент, Ева Мендес носи дрехите си със страст и видимо удоволствие, независимо, че не са в обичайните за кубинския натюрел ярки цветове и ударни цветови комбинации. Дамата на сърцето Райън Гослинг виждаме тук в чудесен прочит на стила smart casual, при това при напълно избегнат момент на евентуална скука.

Затова допринасят хубавата рокля с принт, малко по-дългото от нея манто в сходен нюанс на бледо розовото, страшно готиния шал на главата и обикновените, видимо много качествени обувки.

Папараците са уловили Ева по време на разходка из Ню-Йорк: звездата е включила в своя look практически всички модни тенденции, без да има е намек за прекаленост или безвкусие. Мендес носи овърсайз палто в пастелно-розов оттенък, нежна копринена рокля, едро колие и много сладкия тюрбан, който прави аутфита това, което е.





Виж всички в Календар на стила

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.