Следва

Световните блогъри - Кристине от Холандия

Fashion кралицата на концерта

За добро или лошо, есента пристигна с цялата си свита от сиво небе, дъждове и вятър… но и с топлите чаши виенско кафе с канела, ботите на висок ток и парките във войнишко зелено...

All fashion преди 10 години

За добро или лошо, есента пристигна с цялата си свита от сиво небе, дъждове и вятър… но и с топлите чаши виенско кафе с канела, ботите на висок ток и парките във войнишко зелено.

Есента далеч не е само лошо време, тя е просто един друг сезон и съответно - ново модно вдъхновение. Вече имаме повод да извадим любимите си велурени ботуши и плътен шал в пъстри мотиви, без да съжаляваме за избора си няколко часа по-късно.

А и който е казал, че забавления през есента липсват, явно не е чувал за Pink Martini - американска банда, която ще свири в София на 16 октомври в зала 1 на НДК. Музикантите на Лодърдейл, бивш политик между другото, смесват джаз и латино ритми в една неустоимо лирична комбинация. А сценичните им костюми ала първата половина на миналия век, няма как да останат незабелязани. Като стана дума за тоалети…

Новото ни модно вдъхновение е именно концертът на Pink Martini. Подходящите дрехи за подобно събитие често могат да бъдат предизвикателство: имаме нужда от нещо удобно, за да танцуваме цяла нощ, но и същевременно модерно и атрактивно, за да изпъкваме в тълпата.

Нашите модни гурута от Fashion Days имат перфектното решение на това модно уравнение.
Избираме семпла основа с кожена пола, бяла риза с дълъг ръкав и подходяща чанта от черна кожа , добавяме елегантен тренч в тъмнозелено, а за акцент - масивни бижута с етно звучене, и страхотни леопардови боти на дебел ток. Облечени по подобен елегантен начин със секси елементи се чувстваме като истинска фешъниста, дошла да покаже на какво е способна на дансинга.



Зелен тренч D&G 1219.90 лв
Бяла риза GF Ferre 129.90 лв
Кожена пола House of Dereon 79.90 лв
Обици M by Maiocci 134.90 лв
Колие M by Maiocci 219.90 лв
Черна кожена чанта M by Maiocci 389.90 лв


Всички продукти са от fashiondays.bg



Следващата визия също ни е любима, защото е някак невинна заради пастелните цветове, но и носи онази нотка на Лолита, която така обичаме. За какво говорим ли? Стилето в нюанс капучино, пола молив с интересен принт плюс тънък пуловер в бонбонено розово, чанта със змийски мотив, масивно колие, приковаващо погледите в красивото деколте и не на последно място, вечната класика и шик в лицето на тренчкот в беж.




Чанта Furla 379.90 лв
Обувки GUESS 113.90 лв
Пола Juicy Couture 104.90 лв
Блуза Juicy Couture 134.90 лв
Тренч Juicy Couture 154.90 лв
Тренч M by Maiocci 239.90 лв


Всички продукти са от fashiondays.bg


Избираме онази, която пасва на нашия темперамент и гарантирано се превръщаме в кралицата на концерта… и няма да се учудим, ако има погледи, приковани в нас, а не в сцената.

Да бъдеш различен и стилен не се нуждае от специален повод. Модата е игра, с която се забавляваме всеки ден, независимо от повода и сезона. А и няма нищо по-хубаво от лошото време, нали? Все пак every day is a Fashion Day.

 

More from View Sofia

More All fashion