Следва

НАГРАДА #9: Кой спечели два билета за концерта на Енио Мориконе през декември!

1 октомври, вторник - Ким Кардашян и Канйе Уест на първи ред на Givenchy

С нов цвят на косата и приятно закръглена от бременността и скорошното раждане фигура, любимата на Канйе Уест...

All About Life преди 10 години

С нов цвят на косата и приятно закръглена от бременността и скорошното раждане фигура, любимата на Канйе Уест направи сериозна фешън изява като се появи под ръка с него в Париж и заедно изгледаха от първи ред дефилето на Givenchy на Седмицата на модата във френската столица.

В черно, и той и тя, Ким Кардашян и рапърът, от когото риалити звездата има тримесечна дъщеря, предизвикаха сериозен медиен интерес, който до известна степен разбираме, предвид имиджа на Кардашян и популярността на Уест.

В чест на дизайнера на Givenchy Рикардо Тиши, който е приятел на младото семейство, Канйе бе избрал за дефилето му кожен гащеризон, кубинки и солидно палто с косъм в тъмната рок стилистика, а Ким бе стилизирана, твърде вероятно от своя партньор, в рокля с волан около талията, която разкриваше щедра гледка към бюста. Обувките - великолепни каишки в цвят бордо.

Малко прекалили, но съвсем в техен стил, Кардашян и Уест бяха като визуален ефект към шоуто на Тиши на Givenchy, за което очаквайте подробности след малко.

А как от брюнетка, Кардашян стана блондинка, разкрива нейният личен фризьор тук>>

Виж всички в Календар на стила

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 2 дни

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.