Следва

Гениални прости - черен хляб със спанак и синьо сирене

Editors' choice - Интернет другар

Да загубиш много време в интернет е лесно и ние добре си го знаем. Оказва се, че е една идея полезно и за фигурата. Изчислителна...

All About Life преди 15 години

Да загубиш много време в интернет е лесно и ние добре си го знаем. Оказва се, че е една идея полезно и за фигурата. Изчислителна технология, заложена в опциите на дамския телефон Samsung C520 показа, че гориш средно 450 калории на ден при тричасово браузване. Писането увеличава стойността на 650, хубаво, а?

Ето няколко любими места, където харчим горното количество калории, извън страниците на любимата ни ViewSofia, разбира се:




Васко 
http://www.style.com
Всеки ден го преглеждам поне веднъж. Интересен пълен с актуална информация. Много добър сайт. Единственият проблем е, че често си харесвам по нещо и вреди на месечния ми бюджет.




Делчо
http://www.thecoolhunter.net
Абсолютно сборище на дизайнерски, fashion и новаторски идеи и проекти. Приятен за кафе и кола.




Антония
Дори да не ми остава голямо „количество” време, все пак ми допада да се разтоварвам с http://www.copenhagenstreetstyle.dk. Интересно е да видиш urban модата по света, съпоставяйки я със софийската – http://www.sofiastreetstyle.com. Е, изглеждаме доста добре!”




Ивана
„Ултимативният ми избор за всяка свободна минута е http://www.Concierge.com. Особено подходящ е за хора мечтатели, смели в очакванията си, с особено добро отношение към личната си почивка и приятно изкарване. „




Ива
Оnline изданието на Wallpaper е бялата платформа, в която често се губя за дълго:)Последното, което намерих интересно, е интервю с Том Форд по повод първия бутик на марката в Европа, който на 23-ти Юни отвори врати в Милано.
Чети повече тук: http://www.wallpaper.com/fashion/tom-ford-qa/2456




Елена
Чета много интернет, защото се сещам за хиляди неща, които не знам, а е факт, че в Google не може да ги няма.
Глобалната или каквато и да е там мрежа ми дава сигурност, че след няколко минути само ще съм наясно с каквото и да е.
Вчера попаднах на хубави статии от вестник "Култура", докато търсех инфо за проф. Марин Бъчваров - изумителен български художник-текстилец, китаист и космополит, невероятно успешен в Париж и цяла Европа, у нас и в Китай, където има училища, кръстени на негово име.
Иначе чета http://www.astro.com, без да знам защо, както и ProntoSofia.com, защото са ни партньори и защото имат хубав стил.




Гергана
http://www.thesartorialist.blogspot.com/ - не пропускам и ден, без да надникна вътре за поредната доза яки фотографии и свежи, усмихнати хора на тях. Браво! Добре.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.