Следва

Какво ново: Марк Джейкъбс официално напуска поста креативен директор на Louis Vuitton

We love: Sonia Rykiel пролет-лято 2014

Пролетно-лятната колекция на Sonia Rykiel е смислово разделена на 4 основни вида линии от новия креативен...

All fashion преди 10 години

Един от типично френските и любими на аудиторията брандове, заради сладката и атлетично елегантна комбинация от младежки кройки и луксозни материи.

Пролетно-лятната колекция на Sonia Rykiel е смислово разделена на 4 основни вида линии от новия креативен директор на марката Geraldo da Conceicao, където голфът среща райската градина, а пух и сатен се противопоставят на Бел дьо Жур рокли, тип леки романтични нощници.

Нюансите в пролетното дефиле изглеждат сякаш преливат едни в други и се създава неповторимо чувство за хармония: опушен графит, шоколадово кафяво, нежни лимонови акценти, бледо фламинго, малко бордо и много пастелен беж и злато.

Мотивите на едри тропически хибискуси и орхидеи красят иначе изчистените рокли със средна дължина, а женската талия е деликатно подчертана от цветна сатенена панделка. Друг грабващ вниманието ни детайл са разкошните яки, които се спускат почти до земята и прекрасно биха заместили класическите връхни дрехи. 

Безспорно е, че Жералдо е създал великолепно изглеждащ меланж от материи, цветове и кройки, които сякаш нагледно демонстрират колко променлива може да бъде истинската женска същност.



Сред любимите ни ансамбли от тази съвсем носима колекция са полата до под коляно с тишърт с изрязано обло деколте и костюмът от широки скъдени панталони и разкопчано сако с двуредно закопчаване в кремав нюанс на бялото.

От безупречно женствената колекция, която поднасяше само красив модел, след красив модел, странно, но не в лошия смисъл, ни бе само присъствието на бялата спирала върху миглите.
Виж този бюти акцент от дефилето на Sonia Rykiel и сподели дали ти харесва тук>>
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.