Следва

Нюйоркското време на Кейт Спейд

PFW: Дефилетата - Jean Paul Gaultier пролет - лято 2014

Шоу за таланти… Коко Роша, Джоан Смолс, Карли Клос… 60-те, 70-те, 80-те… всички тези и още много ала...

All fashion преди 10 години

Шоу за таланти… Коко Роша, Джоан Смолс, Карли Клос… 60-те, 70-те, 80-те… всички тези и още много ала Готие елементи оформиха невероятно забавното дефиле на Маестрото за новия сезон на 2014 в Париж.

Оригиналността винаги е била сред достойнствата на французина, въпреки че новата му пролетно-лятна линия е по-скоро спортна и младежка, вместо типично в негов стил провокативна, съблазнителна, безкрайно женствена и с много, много смела.

Черна кожа, деним, прасковено и бежово, бухнали и асиметрични кройки, хипи цветя и широки бохо панталони, лъскави и прозрачни материи, Готие прави едно околосветско пътешествие през любимите си модни епохи и селектира с лекота и бохемско небрежие онова, което му харесва.





Виждаме секси 60-тарски вталени рокли и бюстиета, тюл и дънки, въздълги и свободни поли в беж, окъпани в дантела ансамбли. Виждаме и кабаретното излъчване, и ярките цветове, любими през 80-те, както и хипарските обаятелни тоалети на 70-те.



Действително дефилето на Готие може да се сравни с един същински спектакъл и въпреки че това далеч не е най-добрата му колекция от гледна точка на Уау-ефекта, определено могат да се отделят някои твърде интересни и атрактивни предложения за пролетта, или с две думи - всеки може да открие частица от себе си и любимия си стил в чисто новата колекция на един от най-палавите френски топ дизайнери.  









More All fashion