Следва

We love: Круела Девил в Harper's Bazaar

Тамара Мелон: "Джими Чу никога не е бил дизайнер, той е просто обущар"

Основателката на обувната марка Jimmy Choo - Тамара Мелон - разтърси модния свят с едно неочаквано... 

All fashion преди 10 години

Основателката на обувната марка Jimmy Choo - Тамара Мелон - разтърси модния свят с едно неочаквано признание. В ефира на програмата Today's Show на NBC Мелон публично заяви, че бившият й бизнес партньор Джими Чу, на чието име е наречен легендарният бранд, за всичкото време от създаването му досега не е измислил нито един чифт обувки.

"Първоначално с Джими се разбрахме следното: той се занимава с дизайна, аз - с бизнеса. Но скоро стана ясно, че Джими може само да прави обувки, не и да ги рисува или скицира. Той е просто обущар". Изяснява още, че за цялото време на съвместното им начинание, той не е направил нито един проект или скица. "Нито един," — уверява водещия на шоуто Мелон.

Интересно, какво ли би казала за това Кари Брадшоу, която, както всички помним, би полудяла без чифт от Jimmy Choo? Впрочем, в модната индустрия, както във всеки друг бизнес, свързан с творчество, понятието справедливост е доста условно. Остава да разберем, какво по този повод мислят другите участници в голямата обувна тройка - Кристиан Лубутен и Маноло Бланик.

 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.