Следва

Street style вдъхновения... Sweater and The Beauty

Какво ново: Джесика Алба уволни стилиста си Брад Горески заради враждата му с Рейчъл Зои

Джесика Алба от достатъчно дълго време се справя чудесно на полето на стила и е една от малкото... 

All fashion преди 10 години

Джесика Алба от достатъчно дълго време се справя чудесно на полето на стила и е една от малкото знаменити холивудски дами, които до този миг не са забелязвани в очевидно фиаско на червения килим. Защо тогава се наложи на 32-годишната актриса да уволни своя звезден стилист Брад Горески, с когото чудесно си партнира в последните две години?

Американският таблоид Radar Online първи съобщи за разместването на иначе спокойните пластове около Джесика, като скоропостижно разчовърка въпроса и не без помощта на осведомени източници, разбира се, установи: приятели на Алба подозират саботаж!

Малък поглед към историята на кариерата на Горески: "открива" го друг звезден стилист - Рейчъл Зои и му помага да се прочуе, поканвайки го в своето риалити The Rachel Zoe Project. Но партньорството много скоро прераства в класическа история за борбата между учител и ученик, когато Брад отвежда част от селебрити-клиентите на Зои и открива собствено телешоу.

Както съобщават запознатите, именно заради враждата му със Зои, Алба се отказва от услугите на Горески, като взима това решение не сама, а с помощта на нейните и на Рейчъл общи приятели:

Приятелите на Рейчъл, които са едновременно близки и до Джесика, повлияват на звездата в решението й да се раздели с Горески.


Джесика Алба и Брад Горески

Сега Зои може да се радва на загубата на своето екс-протеже, но няма да може да се поздрави с едновременното спечелване на Алба за клиентка, тъй като актрисата има ред претенции към стилистката:

"Джесика няма да се прехвърли на Рейчъл заради твърде честите оплаквания от клиентите й, че не им отделя достатъчно време", злорадстват запознати с пикантната интрига.

Доколкото е известно, в момента Алба се ползва от услугите на творческото дуо Емили Кърент и Мерит Елиот.

В същото време Брад, по думите на модни инсайдери, "оплаква" горко загубата - Джесика е била неговата любима и най-предана клиентка, на която той не веднъж е изразявал благодарност за лоялността и доверието.

Със снимките тук можем на воля да "поносталгираме" заедно с Брад, като си спомним някои от наистина ефектните му попадения за Алба. 


Джесика Алба и Брад Горески


Рейчъл Зои и Брад Горески
















More All fashion