Следва

Новите лица на модата - Саша Лус

Кандис Суинепул ще носи най-скъпия сутиен в шоуто Victoria's Secret

На прелестния "ангел" Кандис Суинепул се пада честта да носи най-специалния (и скъп) сутиен, познат в индустрията...

All fashion преди 10 години

На прелестния южноафрикански "ангел" Кандис Суинепул се пада честта да носи най-специалния (и скъп) сутиен, познат в индустрията на женското бельо - Royal Fantasy Bra, на тазгодишното шоу на Victoria’s Secret. 



Британският Vogue съобщи и цената му - стойността на прочутото и строго охранявано бельо възлиза на колосалната сума от 10 милиона долара и е направен по дизайн на Mouawad.

Сутиенът бижу и коланът му като допълнение са украсени с 4 200 скъпоценни камъка от целия свят, включително рубини, диаманти и жълти сапфири.

В предишни години атракцията на дефилетата на Victoria’s Secret са презентирали други великолепни колежки на Кандис - Алесандра Амброзио, Миранда Кер и Адриана Лима, съответно през годините 2012, 2011 и 2010.

Фешън шоуто на американската марка бельо за 2013-та ще бъде през ноември, на него за първи път, откакто е наречена ангел, няма да се появи Миранда Кер. Австралийката преди време обяви, че се отказва от активна моделска кариера, за да развива собствен моден и бюти бизнес.


Алесандра Амброзио в сутиена за милиони


Миранда Кер


Адриана Лима
 

More All fashion