Следва

Майли Сайръс посочи Марк Джейкъбс като гуруто на новия й елегантен стил

Isabel Marant x H&M - бекстейдж и видео от кампанията

Беше Юни, когато научихме добрата новина за сътрудничеството между френския дизайнер Изабел Маран и H&M, както и лошатa... 

All fashion преди 10 години

Беше Юни, когато научихме добрата новина за сътрудничеството между френския дизайнер Изабел Маран и H&M, както и лошата - че ще трябва да чакаме чак до 14 ноември, за да се доберем до колекцията. За щастие, още от старта на кампанията, H&M хранят любопитството ни със селекция от тийзъри, включително и снимка на самата дизайнерка, облечена в рокля от своята линия за марката, и дори ни позволиха да хвърлим едно око на мъжките облекла, което са де факто първите опити на Маран да прави дрехи за господата.

После дойде лятото, нещата стихнаха и чак в края на септември ни се предостави възможността да видим колекцията. И това беше още по-приятния момент. Тя излъчва френската студенина, събира Бохо елегантността и рок енд рол духа в едно, точно както в основната колекция на Маран, но с по-приятелска цена. И ако ботушите с ресни и декорираните якета не са достатъчни като мотив за неподправения интерес, тук се намесват и посланиците на идеята: от H&M потвърдиха, че лица на кампанията ще са Лу Дуайон и Мила Йовович.

И сега, след като си бяхме подбрали списъка – какво искаме да си купим от колекцията на Маран за H&M, се появиха две нови изненади. На първо място – освен Йовович и Дуайон, в кампанията успоредно с тях са и Дария Вербови, както вече писахме, но и Саския де Брау, както и красавците Guillaume Macé, Климент Каберно и Нилс Шнайдер.

И второ - H&M разпространиха задкулисното видео от официалния клип на кампанията, където дизайнерката обяснява по страхотен френски маниер кое я е вдъхновило за колаборацията.

Наслаждаващо е, вижте го!  





















More All fashion