Следва

Гурме - зелен боб с лешници

Параден вход

Мина и замина първият гей парад в столицата. Много вълнения, много чудо. Сякаш за първи път, единствено, само и ексклузивно тук, в...

All About Life преди 15 години

Мина и замина първият гей парад в столицата. Много вълнения, много чудо. Сякаш за първи път, единствено, само и ексклузивно тук, в родната София намира почва и не намира разбиране подобно събитие. (Снимката е кадър от гей парад в Чикаго, САЩ)

Втрещени леко от слоугъна "Да на нетолерантността!", който изпревари инициативата, някак ни засърбя да направим стегната капитулация на миналата събота в числа:
- от Моста на влюбените зад НДК, през бул. „Евлоги Георгиев” и по „Гурко” и „Любен Каравелов" та чак до "Червената къща” след немалка разяснително-промоутърска кампания се изтипосаха около 40 хомосексуалисти, 60 скинари и 70 полицаи. От тях - общо 60 арестувани, няколко с пукнати глави и всички - с отровена събота.

В заключение, съветите, които следва да бъдат дадени за догодина или за есенно-зимната сесия, ако има такава, са:

- Недейте така, граждани, всяко нещо има край, само суджукът има два края - както почне веселбата, така и ще свърши, що да се напрягаме излишно. Като се харесват хората, да си парадират.
- Хомосексуалистите да си водят бодигардове, не бива да се ангажира толкова обществен ресурс за половин ден в пъстра компания;
- Добре е да се помисли, щом на софийско ниво този тип изяви затормозяват обществото - Има толкова хубави местенца и курорти от затворен тип. Отиват си нетрадиционалистите, забавляват се, това-онова и всички са спокойни и
- Вижте, дайте да сме по-толерантни. Харесва ти, не ти харесва - дай шанс. Нали в това, че сме различни, е разковничето.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 13 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.