Следва

MUSIC TODAY: Любимото парче на ETHNO момиче: Маргарита

Графити красавци - Samsonite със специална стрийт колекция

През последните месеци световноизвестната марка куфари, чанти и сакове Samsonite проведе конкурс сред графити...

All About Life преди 10 години

През последните месеци световноизвестната марка куфари, чанти и сакове Samsonite проведе конкурс сред графити виртуози, поставяйки им задача да сътворят най-интересния дизайн върху удобните и изпитани куфари на лейбъла.

В надпреварата се включиха студенти в областта на изкуството от цял свят, както и самодейни творци, а идеята на проекта бе унифицираните куфари на бранда да бъдат превърнати в уникални художествени шедьоври, които да носят своя индивидуален дух и почерк.



Две от най-добрите графити произведения вече са избрани да присъстват ексклузивно в магазините на Samsonite у нас.

Щом видите красавците, ще ги разпознаете като готини и свежи, когато още другата седмица бъдат пуснати в продажба на българския пазар.
 

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 13 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.