Следва

Една Absolut вечер в София

H&M открива 7-ми магазин в София на 14-ти ноември

Шведската модна компания H&M открива 7ми магазин в София на 14ти ноември, точно в 11 ч. Това e...

All About Life преди 10 години

Шведската модна компания H&M открива 7ми магазин в София на 14ти ноември, точно в 11 ч. Това е първият магазин на марката в България, който ще бъде разположен на търговска улица, и ще се намира на бул. Витоша 6.

Голямото събитие брандът ще отпразнува с ваучери на стойност 20 лв. за първите 100 клиенти.

H&M Витоша 6 ще бъде разположен на 3 етажа и обща площ 2 300 кв. м. и ще предлага цялата гама от марки и колекции за жени, мъже и деца, включително и линиите Ladies Trend, Everyday, Sport Ladies, H&M+, Divided, H&M Man и Small Kids.

От 14 ноември в 11:00 ч. ексклузивно в H&M бул. Витоша ще бъде налична дизайнерската колекция на H&M с парижката дизайнерка Изабел Маран. За H&M Изабел създава облекла, вдъхновени от неповторимия й стил, микс от градска самоувереност, бохо шик и рокендрол настроение.

“Изключително сме развълнувани да открием на ключова локация като бул. Витоша. Това е първият ни магазин на търговска улица в България и ние сме убедени, че скоро ще стане любима шопинг дестинация за феновете на модата. Наша мисия е да предлагаме качество и мода на най-добри цени. И с този прекрасен нов магазин ние се приближаваме още повече до нашите клиенти“, заяви Доминик Фантачино, Регионален Мениджър на H&M за България.

Магазинът ще бъде отворен за клиенти от понеделник до неделя, 10:00 до 21:30 ч.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.