Следва

Хот-дог за Джорджия Мей, кифличка за Мила Йовович - Вкусните прегрешения на звездите

HTC променя градската среда с инициативата Here’s To Change

Кампания за облагородяване на любими места за срещи в българските градове, под мотото...

All About Life преди 10 години

Кампания за облагородяване на любими места за срещи в българските градове, под мотото Here’s To Change, стартира HTC, световен лидер в производството и дизайна на мобилни технологии.

Заложен в самото ДНК на компанията още от нейното създаване, непрестанният стремеж на HTC към иновации и революционна промяна в индустрията е в основата на новата платформа на HTC - Here’s To Change.

За да насърчи промяната на градската среда, HTC стартира проект, съвместно със стрийт-артистите от Destructive Creation, които са познати с арт-промените върху паметника на Съветската армия, облагородяването на пейките около църквата “Св. Седмочисленици” в София и преобразяването на изоставената полицейска вишка в беседка отново в центъра на столицата.

Първата локация, която младежите преобразиха в рамките на инициативата Here’s To Change, са въздухоносни тръби в парка на Съветската армия на ъгъла на бул. Васил Левски и бул. Генерал Гурко. От стара и невзрачна купчина метал тръбите се превърнаха в цветна арт-инсталация с места за сядане и свежи цветя.



Това е само първата част от предстоящата кампания за промяна на ключови места за срещи в цялата страна. С преобразяването на тръбите HTC поставя началото на инициативата Here’s To Change, в която може да се включи всеки, като посети страницата на HTC Bulgaria във Facebook. В специално-създадено приложение в социалната мрежа, хората сами ще изберат коя да е следващата локация, която да бъде променена.

За целта са подбрани любими места за срещи в седем града в цялата страна. Локациите са: градинката пред Кристал в София, градинката зад Джумаята в Пловдив, входа на Морската градина във Варна, Борисовата градина в Бургас, “Гъбата” в Стара Загора, градинката около паметника на свободата в Шумен и парка около Съвета във Видин.



От 4 ноември в рамките на три седмици всеки фен на HTC Bulgaria ще може да гласува във Facebook приложението за избраното от него място. На 25 ноември 2013 ще бъде обявена локацията, която е събрала най-много гласове и която HTC, заедно с Destructive Creation ще обнови, по интересен и артистичен начин, който да носи духа на мястото.

Един от всички гласували ще спечели революционния смартфон HTC One, избран за устройсто на годината от Световната GSM асоциация, а още 15 потребителя ще получат малки подаръци от HTC.




 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.