Следва

Съкровище, наречено PANDORA

Виктория Бекъм "съжалява", че Кейт Мос е новият моден редактор на Vogue

Ако вярваме на клюките, които обикалят британските издания, то излиза, че местният VOGUE се е...

All fashion преди 10 години

Ако вярваме на клюките, които обикалят британските издания, то излиза, че местният VOGUE се е обърнал първо към Виктория Бекъм за гост - моден редактор преди да покани за престижната работа супер модела Кейт Мос.

Модният първенец потвърди, че 39-годишният модел е новият им сътрудник мода преди две седмици, а многообещаващият дизайнер Бекъм очевидно била доста „разстроена" от новината, за което споделят нейни близки приятели.

„Вик винаги е имала добри отношения с Александра (Шулман, главен редактор на Vogue - бел. Ред.) и преди две години, по време на работен обяд в Лондон, изрази интерес да работи за тях", казва вътрешен човек за седмичния клюкарник Heat Magazine.

"Мечтата на Виктория винаги е била да работи за модно списание и когато от Vogue преди няколко месеца се обърнаха към нея, тя беше извън себе си от щастие."

Бившата „Спайска” се е утвърдила като нещо повече от една от многото знаменитости с модна линия. Тя работи в студио с около 100 служители в южен Лондон, представя четири колекции на година в рамките на New York Fashion Week и планира да отвори първия си магазин в Мейфеър. Със своята модна империя и четирите си деца мулти-таскърката за малко е щяла да прибави още един сериозен ангажимент в своето изумително портфолио. За малко.

Източникът също така казва: „Тя знаеше, че освен нея има и други кандидати, които се разглеждат, но не очакваше, че една от тях ще е Кейт Мос и бе убедена, че ще получи мечтаната работа. Публично мълчеше за предложението, но беше толкова развълнувана, че се издаде пред няколко приятели и семейството си, които впоследствие изказаха съжалението си, че не тя е избраният човек."

Относно длъжността, колко добре се е справила с нея Мос ще можем да видим през пролетта, но все още не е уточнен броят.

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.