Следва

За Виното и Модата

Секс оферта: зад кулисите на Victoria's Secret Fashion Show 2013

И докато отборът на Адриана, Даутцен, Кандис и Алесандра усилено набляга на кардиото и зеленчуците от месеци...

All fashion преди 10 години

Ангелите ще разходят прелестни тела по подиума официално утре в Голямата ябълка, но ще можем да им се насладим в ефир на 10 декември.

И докато отборът на Адриана, Даутцен, Кандис и Алесандра усилено набляга на кардиото и зеленчуците от месеци, то задкулисните приготовления за едно от най-очакваните в света модно ревю тече с пълна пара. А преди това надничаме за малко подробности около генералната репетиция благодарение на прес фото на марката. Вижда се с просто око, че всички луксозни и футуристични корсети, бюстиета и комплекти бельо са ръчно украсени със скъпоценни камъни Swarovski, а дългите си крака моделите ще разхождат в разкошните Nicholas Kirkwood. Разкрива се и един от един от всички образи, които ще можем да видим на дефилетo: Снежната кралица, в ролята - русокосият ангел Линдзи Елингсън.

Парад на пера, цветове, декорации, невероятни детайли, приказни ангели и известни изпълнители - няма как да не тръпнем в очакване да зърнем шоуто на Victoria's Secret във фаталната 2013 година.










 

More All fashion