Следва

Чудото, наречено бокс

Актьорът Чарлз Данс от легендарния сериал Game of Thrones е звездата в новата кампания на CHIVAS REGAL

Луксозната марка шотландско уиски CHIVAS REGAL стартира поредната си атрактивна...

All About Life преди 10 години

Луксозната марка шотландско уиски CHIVAS REGAL стартира поредната си атрактивна кампания. „БАРМАН” е новото допълнение към популярната ‘Live with Chivalry’ платформа на бранда, впечатлила света с неизменната си кауза да брани застрашените човешки ценности.

Главната роля в новото култово видео на CHIVAS се пада на легендарния британски актьор Чарлз Данс, звезда в нашумелия у нас култов сериал Game of Thrones. Режисьор на продукцията е датчанина Адам Хашеми, чийто дебютен филм предстои да се появи в кината през 2014 с участието на Камерън Диаз и Бенисио Дел Торо.

Чарлз Данс влиза в ролята на харизматичен барман, който ни повежда на пътешествие през времето, в което са представени някои от иконичните епохи от развитието на коктейлната култура. CHIVAS REGAL не се влияе от отминаващите години, защото е носител на ценности, щедрост, символ на съвременния джентълмен, а някои неща са подчинени единствено на безвремието.

Новото видео на бранда впечатлява с поредната творческа колаборация. Музиката е на The Kills, с парчето DNA.

Вижте видеото тук>>>
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.