Следва

Double Trouble - Рокля в беж. Като за Гетсби парти

Дъщерята на Кание Уест и Ким Кардашян ще е лице на «Givenchy»

Кание Уест и Ким Кардашян — това вероятно е най-популярната в момента двойка в...

All fashion преди 10 години

Кание Уест и Ким Кардашян — това вероятно е най-популярната в момента двойка в американския шоу-бизнес, ежедневно на страниците на всички възможни издания и все пак винаги интересни, трябва да им се признае.

Междувременно е широко известно, че Ким предпочита дрехи и аксесоари от Givenchy, което напълно разбираме, и за което едно от доказателствата е силната й привързаност към тези например високи ботуши - емблематични за модната къща през миналия сезон. В списъка й на фаворити са и всички поли, рокли и джинси, произведени от прочутия бранд.

С днешна дата вече великолепният шеф-дизайнер на «Givenchy» - Рикардо Тиши - се готви да пусне и първата си детска колекция. Рекламно лице на бебе-скъпоценностите ще е именно петмесечната дъщеря на Ким и Кание — Норт. Независимо от нежната й възраст, мама вече готви момиченцето за кариерата на професионален модел. Тя дори качи в инстаграм снимка на детето, удобно гушнато в обятията на Тиши.



От своя страна Рикардо признава, че Ким е била най-красивата от всички обличани от него бременни жени, че е приятел с бъдещия й мъж и че генерално е щастлив, че тепърва ще облича и невръстната Норт.


 

More from View Sofia

More All fashion