Следва

Модел или робот? Защо е нужно това?

Какво ново - Mulberry няма да участва в лондонската седмица на модата през февруари

Mulberry няма да участва в лондонската седмица на модата през февруари...

 

Fashion преди 10 години

Mulberry няма да участва в лондонската седмица на модата през февруари

Преди почти шест месеца Ема Хил обяви, че напуска Mulberry и оттогава ние сме в постоянно очакваме каква ще бъде следващата стъпка на британския бранд. Нов криейтив директор все още не е налице, а сега до нас достигна и новината, че Mulberry няма да представи своето модно ревю за новия сезон. О, не!

Шоуто на Mulberry несъмнено винаги е един от акцентите на лондонската седмица на модата, благодарение на изпълнените със звездно присъствие предни редове – от Кейт Мос до Кристен Стюърт, пък и винаги е удоволствие да видим чаровницата Кара Делевин в действие на модния подиум. Но за наше огромно съжаление за сезон Есен-Зима 2014/15, който започва през Февруари, няма да видим новата колекция на Mulberry.

WWD съобщи, че компанията е направила следното изявление: “Не сме приключили с търсенето на своя криейтив директор и затова, по изключение, няма да проведем своето модно ревю този февруари.“ Но не всичко е загубено – Mulberry несъмнено ще се завърне на сцената на лондонската седмица на модата след тази „кратка“ пауза, просто не сме наясно кога точно ще е това…

Колекцията пролет лято 2014 може да видите тук 

More from View Sofia

More Fashion