Следва

Победителят в играта на ViewSofia и RIU Pravets. Кой сбъдна мечтата си за идеален уикенд

Седмичен ХОРОСКОП - 2 - 8 декември

Шон Кори Картър, 4 декември 1969 година са рожденото име и дата на Джей Зи - рап звезда с изключително влияние в...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 02-08.12. 2013

Аспектите между планетите през тази седмица не са много. Може да се отбележи новолунието във вторник в 11-я градус на Стрелец. А вечерта на същия ден, секстилът (60°) между Меркурий и Марс, ще създаде благоприятни възможности за бизнес контакти.

Въпреки това, при подписването на такъв вид споразумения в "сянка", трябва да не се забравя, че произтичащите задължения, могат значително да ограничат възможността да се действа самостоятелно и трябва да се предвидят мерки, които да помогнат за намаляване на риска от загубата на контрол над случващото се и попадането в зависимост от чужди интереси.

Свободата при вземането на решения може да стане необходима в четвъртък, когато Меркурий премине в знака Стрелец и където след ден го очаква неблагоприятен аспект с Нептун. Тази комбинация показва вероятността от конфликт на интереси и разочарования от новопридобити партньори и покровители.

В разсъжденията ще настъпи освободеност и по-лесно ще намираме общ език с хора от друга култура, идеология, с чужденци и тези, които живеят далеч.

Но в същото време ще се засили ролята на собствените ни морални принципи и убеждения. Хората ще признават съществуването на други становища и с интерес ще се запознават с тях, но трудно ще ги приемат и ще остават верни на своите възгледи.

В неделя още една планета сменя знак - Марс навлиза в знака на Везните. Заедно с този преход, Марс ще промени и своя характер: ограничаващите задължения, вече няма да играят значителна роля, освобождавайки пътя за нови идеи, инициативност и далновидно поведение.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

ОВЕН 21.03 – 20.04

Придобий нови знания, разшири хоризонта си!


Ще бъдеш привлечен от работи, разширяващи хоризонта ти. Това са пътувания в чужбина или дистанционно общуване с чужденци, активно придобиване на нови знания и образование, обществена работа или прибягване до съдилища. Всякакви други дела също ще разширят кръгозора ти. Например, случайно може да срещнеш човек, който да ти разкрие нови истини. Може да си купиш нещо от страна, за която не си чувал досега. В случай на проблем, може да разбереш, че лесно ще го разрешиш със законови средства, чрез съда.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Не се чувстваш в свои води!


През цялата седмица може да чувстваш притеснение и безпокойство, да се чувстваш не на място. Причината за това е Слънцето, което сега осветява всички комплекси и тайни страхове на Телците. Седмицата е добра за работа с психолози и за хармонизация на вътрешния свят. Новолунието е добър знак - може да бъдеш сигурен, че работата над себе си ще бъде ползотворна през целия лунен месец. Някои Телци може сериозно да променят живота си.
Очакват ги събития, които се случват рядко и не с всички: кризи, операция, зачатие на дете, наследство. Подкрепа в такива моменти ще намериш в своите морални убеждения, ще я получиш от хора, споделящи твоите възгледи, освен това, колкото и да е странно, чуждите хора ще те разбират по-добре от тези, които са ти близки.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Покажи добрата си страна!


През тази седмица ще можеш да покажеш най-добрата си страна както в деловите, така и в любовните взаимоотношения. И всичко това благодарение на работата над себе си и желанието да търсиш и намираш компромиси в междуличностното общуване. По въпроси, свързани с финанси, трябва да се възползваш от шанса и да опиташ късмета си - има голяма вероятност от големи парични печалби, благодарение на успешна сделка.

РАК 22.06 – 23.07

Творчески идеи и креативност!

Ще преливаш от творчески идеи, така че тази седмица ще можеш лесно да намираш изход от всякакви неочаквани ситуации. Важното е да проявиш твърдост и да се фокусираш върху решаването на собствените си проблеми, в противен случай може и да не стигнеш до тях, ако започнеш да помагаш ту на един, ту на друг. Но все пак не трябва да рискуваш, тъй като може да надцениш своите възможности. Въпреки това, си струва да се пробваш в нещо ново и интересно, тъй като полученият опит ще се окаже много ценен.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Отдих, забавления, любов!


Тази седмица, за Лъвовете е идеална за отдих, забавления, любов, творчество и различни хобита за душата. Няма да можеш да изпълняваш ничии инструкции. Сега ще правиш само това, което ти се иска. Важно място в живота ти ще заеме твоето хоби. Започва ярък период за хората на изкуството и за спортистите. А всички останали Лъвове трябва да се заемат с подготовка за Новата година. Момента е добър за избор или направа на коледни подаръци, оригинални картички и украса за дома.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Смелост и отговорност!


Ще се наложи да вземеш смели решения и да поемеш отговорност не само за успеха на собствените си дейности, но също така и за действията на някои хора в твоето близко обкръжение. Може да се появи добра възможност да промениш значително условията си на живот към по-добро - не я пропускай. В любовта, сега, не ти върви.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Интереси, свързани с дома!

Най-значими и важни за теб ще бъдат събития, свързани непосредствено с информация и новини: срещи, комуникация, пътувания, обучение, обмен и търговия. Интересите на Везните, през тази седмица се намират у дома: засягат семейните въпроси, жилището и отношенията с членовете на семейството. Седмицата ще донесе много домашна работа, пътуване до роднини, учене от вкъщи или пазаруване за дома.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Важна е посоката!


Новите планове и идеи през тази седмица може напълно да ти отвлекат вниманието от старите задължения и работи, и ако избереш за реализация цели, които може да постигнеш в близко бъдеще, важно е да знаеш, че ще имаш достатъчно сили и енергия, за да постигнеш успех. И се опитай да се подготовиш за всякакви изненади.
Основното е за знаеш точно в каква посока се каниш да се движиш.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Под светлината на прожекторите!


Стрелците сега са най-яркия и най-популярния знак в Зодияка. Стрелците ще бъдат под светлината на прожекторите. Новолунието съветва да посветиш започващият лунен месец на външния си вид, работа за твоя имидж и още - да разбереш собствените си желания, да се отърсиш от влиянието на други хора, да покажеш своите таланти и способности.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Далеч от суматохата!


Козирозите ще бъдат затворени и необщителни през тади седмица. Или самотата ще те привлича, или работата ти ще изисква уединение, едва доловими, тайни операции или дейности сред тишина, далеч от суматохата. Някои ще се почувстват зле. Сега трябва да следиш за здравето си - навреме забелязания проблем ще премине бързо, но небрежността ще те доведе до болница или до легло у дома. Всички успехи сега ще стигат до теб чрез други хора. Задачата ти е да установиш връзка с тях.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Нещо ново и оригинално!


Яснотата на мисълта и приливът на свежи идеи ще донесе в ежедневието ти нещо ново и оригинално. В живота ти ще навлязат нови хора, които ще променят твоите планове и интереси. Възможно е неочаквано да намериш нова работа или допълнителен източник на доходи. Следи разходите си, те често надвишават приходите, намали покупките и се съсредоточи върху отговорностите в работата.

В личния живот има тенденция към лекомислени и освободени отношенията, във връзка с това, може да изникнат доста напрегнати моменти. Но само след два месеца ще бъдеш в състояние да разрешиш всички трудности и взаимоотношенията ще станат по-близки и емоционални. Вторник и сряда са прекрасни за любов и идеални за пазаруване. В петък, може да бъдеш доста уязвим и докачлив - опитай се обективно да погледнеш ситуацията и да не даваш неизпълними обещания.

РИБИ 20.02 – 20.03

Благоприятен период!


От вторник настъпва благоприятен период, през който може да срещнеш влиятелна личност или организация, да започнеш нов бизнес или да прокараш своя идея, да рекламираш своя професионализъм в нужния кръг. Това е идеално време за обработка на голям обем информация и творчески задачи. Единствените пречки, които ще срещнеш - са разногласия и разправии с колеги заради дреболии, особено в понеделник и четвъртък. Подходящ момент за профилактика, покупка и ремонт на техника. Прекрасна седмица за възстановяване на добрите отношения и сближаване с роднини.

Личният живот ще се изпълни с нови интереси, емоции и впечатления. Опитай се да се въздържаш от прибързани обещания и мимолетни връзки, особено в четвъртък, петък. Полезно е да насочиш енергията си за подобрения в дома, промяна в имиджа.

Шон Кори Картър, 4 декември 1969 година са рожденото име и дата на Джей Зи - рап звезда с изключително влияние в музикално, модно и културно отношение, който е съпруг на Бионсе и баща на малката им дъперя. За Джей Зи или всичко, или нищо, точно затова тук ше замълчим. Но ако сте любопитни например за любовната му приказка със страхотната певица, тук сме разказали всичко>>

More Astro