Следва

Крехко филе от сьомга със спанак и сос тартар

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

…защото единствените хора за мен са лудите, онези, които са луди за живот, луди за разговори...

Celebrities преди 10 години

За една по-хубава и по-красива декемврийска седмица, изпълнена с любов, усмивки и настроение.

Джак Керуак

 "…защото единствените хора за мен са лудите, онези, които са луди за живот, луди за разговори, луди за спасение, онези, които пожелават всичко наведнъж, които никога не се прозяват, нито дрънкат баналности, а горят, горят, горят като приказни жълти фойерверки, разпукват се сред небето, същински звездни паяци, а отвътре блясва синкавата светлина на сърцевината им и тогава всички се стъписват..."

София Лорен

"Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви”.



Вивиан Уестууд

"Никога не гледай назад, никога не искай да върнеш времето. Аз не обичам историята, тя и без това е написана по хиляди страници. Моето време никога не е било, то винаги е!"



Фридрих Ницше

"Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.“



Марта Греъм

“На никого не му пука дали танцуваш добре. Просто ставай и танцувай. Великите танцьори са велики не толкова заради техниката, колкото заради страстта, с която танцуват.”



Оскар Уайлд

"Животът не се ръководи от волята или намеренията. Животът е нерви, фибри и бавно изграждани клетки, в които зреят мисли и се раждат поривите на страстта. Чувстваш се сигурен в себе си. Мислиш се за силен. Но цветът на един предмет в някоя стая или утринното небе; обичан някога парфюм, който събужда смътни спомени; стих от забравена поема, която отново прочиташ; фраза от пиеса, която отдавна си престанал да свириш - това са нещата, от които зависи животът ни, уверявам те, Дориан. Браунинг го е написал някъде. Ние не владеем чувствата си. Има мигове, когато внезапно облъхналият ме аромат на бял люляк ме кара да изживявам отново някой от трепетните месеци в моя живот." 

Из "Портретът на Дориан Грей"



Уилям Шекспир

"Всяко безумие има своята логика."

More Celebrities