Следва

Кралицата на нощта - Кейт Мос и нейното голямо Playboy парти

La Perla’s Cage Collection - Пролет/Лято 2014

Да облечеш скулптура, при това на голо. Добра приумица на италианците от La Perla, атрактивна, а и почти обречена на търговски успех...

Fashion преди 10 години

Да облечеш скулптура, при това на голо. Добра приумица на италианците от La Perla, атрактивна, а и почти обречена на търговски успех. Първо, защото излиза именно от този бранд, второ, защото е инспирирана от една сладка и руса Виктория Бекъм от преди 7 години и трето, защото е умопомрачително секси.

Нещата от пролетната капсулна колекция на Ла Перла са направени на ръка, сглобени парче по парче, както се полага на най-добрите в традициите на кутюра. Колекцията се казва the Cage, т.е. Клетката и изглежда нахално превъзходна.

Основополагащият момент е идеята за затварянето именно в клетка, при това при наличието на една страхотна инспирация - иконичното Cage бюстие, направено през 2007 година от бранда специално за Виктория Бекъм. Поводът - видеото на Spice Girls към песента ‘Headlines’. Виждаме Бекъм само по чифт от въпросното боди и високи до над коляното ботуши на ток.

Новата колекция включва сако, топ и сутиен, конструирани от ленти, облечени в сатен. Допълненията в колекцията са слип, шорти с висока талия и плътен сутиен.





More from View Sofia

More Fashion