Следва

Street style вдъхновения... Шапка... Не невидимка

Филмът на Карл Лагерфелд за Коко Шанел - Първи трейлър

Като изключителен моден творец и опитен фотограф, очевидно на Карл му е време да...

All fashion преди 10 години

Като изключителен моден творец и опитен фотограф, очевидно на Карл му е време да се превърне и в успешен режисьор - дизайнерът направи филм за феноменалната Коко Шанел, той, който най-добре и отвътре познава философията на марката Chanel.

Настоящият креативен директор на модната къща ще представи лентата си само след няколко дни. На 10 декември филмът трябва да се появи на официалния сайт на Chanel, като в същото време в Далас същинската му премиера, ще бъде придружена от дефилето Metiers d'Art.

Трейлър на филма вече може да се види в интернет. Заглавието му е The Return ("Завръщането" ), а в ролята на легендарната Коко влиза 69 -годишната Джералдин Чаплин - дъщеря на гениалния Чарли Чаплин, играла прекрасно в "Доктор Живаго " и "Невинни години ".

Другите роли в The Return на Карл Лагерфелд се изпълняват от Рупърт Евърет, лейди Аманда Харлек, Ариел Домасле.

 










More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.