Следва

Zepter представи първите smart домакински съдове за готвене. Вече в продажба и у нас

Съвет от техорирането: Повече лично време за теб с Office 365

Джена Робинсън* e експерт в областта на „техорирането“ и е консултирала редица американски знаменитости като...

All About Life преди 10 години

Джена Робинсън* e експерт в областта на „техорирането“ и е консултирала редица американски знаменитости като кинорежисьора Оливър Стоун, актрисата Марша Крос, хореографа и музикант Паула Абдул, певицата Фърги, актьора Джош Дюамел. Джена споделя, че харесва всичко хай-тек и се възхищава на добре обзаведените домове, а когато успее да комбинира и двете, се чувства наистина добре. Добре дошли в концепцията на техорирането - умело съчетание от технологичнии устройства, услуги и стил, които ще ни помогнат да превърнем всекидневни пространства и места във функционални чудеса.

Всички ние сме заети и винаги в очакване на нещо. Благодарение на съвременните технологии имаме достъп до нещата, които ни забавляват почти навсякъде и по всяко време. Според Джена Робинсън това би трябвало да важи и за информацията, която ползваме всеки ден. За да улесни работата си, тя залага на Office 365 Home Premium - софтуерна облачна услуга, с която можем да използваме всички свои документи, календари, списъци за пазаруване навсякъде и от всяко устройство (PC, таблет, телефон). Един абонамент включва най-актуалния и пълен набор от добре познатите Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher и Access, може да се използва на до 5 устройства и се предлага с допълнително място за съхранение от 20 ГБ в SkyDrive и 60 безплатни минути за Skype разговори с целия свят.

Да сложим всяко нещо на мястото си


Понякога е трудно да управляваме времето си оптимално, но за да внесем ред в програмата си са нужни малки промени. Например, OneNote приложението в Office 365 е страхотно място да подготвим списъка за пазаруване и да го поддържаме винаги актуален през смартфона си. OneNote може да бъде и наш незаменим органайзер в планирането на сватбения ден, на следващото щуро парти за рожден ден или просто място, където да събираме своите любими рецепти.

SkyDrive осигурява достъп до всички снимки, видеоклипове и файлове на всякакви устройства, по всяко време и буквално от всяко място. Чрез новите шаблони в Word и PowerPoint, документите стават по-ясни, стегнати и визуално красиви. Новите функции за оставяне на коментари в Word файла спестява доста имейли и телефонни, когато работим с няколко човека по един текст. С Excel можем да следим или да променяме бюджети. Чрез SkyDrive можем да изпратим линк към който и да е файл на приятели за съвет или на колеги, и да определим дали могат само да разглеждат или и да редактират. Outlook може да ни помогне да сме винаги в крак със списъка от задачи за деня, поддържа календара актуален и ни напомня периодично преди всяка среща, организира контактите ни и синхронизира email-а.

Онлайн инструментите за рисуване дават опцията да се даунлоудне палитра с цветове или да се ъплоуднат снимки, така че лесно да визуализираме и селектираме виртуално най-подходящите цветове за стените в своя дом, например. Ако ни трябва малко вдъхновение за следващата презентация, в Office Store можем да намерим стотици нови приложения, с които бързо организираме идеите си да започнем работа по всеки проект.

Когато става въпрос за техориране, основният принцип е семпло, умно и ефективно. Същите правила важат и при Office 365. В красива бленда от форма и функционалност, Office 365 Home Premium е наистина създаден, за да допълни естествено начина, по който работим и се забавляваме днес. Научете повече за Office 365 Home Premium или го изпробвайте безплатно за период от 30 дни, като се регистрирате на www.office.com.

*Освен, че консултира знаменитости за това как да внесат последните технологии в домовете си по най-елегантен начин, Джена Робинсън е също технологичен експерт и кореспондент за медии като EXTRA, TODAY, Tori and Dean: Home Sweet Hollywood, Dress My Nest, LXTV, TIME, Real Simple, Home, InStyle Home и Sound & Vision.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.