Следва

Editors' choice - Всеки ден четем

Дом за ангели

Преди време забелязахме бялата табела на “Дом за Ангели” при старта на улица Кърниградска или по точно...

All About Life преди 15 години

Преди време забелязахме бялата табела на “Дом за Ангели” при старта на улица Кърниградска или по точно на номер 1, няколко месеца по-късно се намираме вътре в бутика за подаръци, украси, любов и чудеса.





Мястото е притегателна сила за всички модерни софиянци, които оценяват, търсят и подаряват на себе си или любимия най-прекрасни handmade неща – от керамичните произведенията на дизайнерката Екатерина Лашова до арт осветителните тела на собственичката на бутика Илияна.

Колекцията чаши на Екатерина, които сега са изложени в „Дом за Ангели”, са изработени от френски порцелан, с акценти от стъкло.

Познаваш авторката от миналогодишната изложба „Чисто”, която включваше 200 керамични бутилки с формата на препарата Mr.Proper, който стои някъде и у вас.





В момента можеш да подариш на приятел разкошна бяла порцеланова чаша, без дръжка, която е деформирана нарочно от едната страна. Купуваш я в специална дървена кутия правена по нейните размери.





Един огромен бяло-кафяв полилей ни остави без дъх. Любопитството ни показа, че е дело на Илияна. Прави полилеите си с увивна техника и украса от хартиени орхидеи. Цвете от нейните подарява на всеки посетител в бутика. Илияна аранжира също пространствата за сватби, рождени дни и други красиви празници, заявката се прави на място.





От ръката на собственичката излизат и различни предмети, работени с декупажна техника. Ние харесахме особено огледалата й, и онзи ретро часовник, също с декупаж.

Сред останалите чудеса в бутика са магнитите на Теодора Златева, които силно си струва да видиш, а марката, която „Дом за Ангели” внасят отвън се казва Gisela Graham и е английска. Гамата от продукти включва лимитирани серии тематична украса за празници, както и керамични вази, чаши и още и още.

Дом за Ангели е на Кърниградска 1.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.