Следва

Editors' choice - Всеки ден четем

Дом за ангели

Преди време забелязахме бялата табела на “Дом за Ангели” при старта на улица Кърниградска или по точно...

All About Life преди 15 години

Преди време забелязахме бялата табела на “Дом за Ангели” при старта на улица Кърниградска или по точно на номер 1, няколко месеца по-късно се намираме вътре в бутика за подаръци, украси, любов и чудеса.

Мястото е притегателна сила за всички модерни софиянци, които оценяват, търсят и подаряват на себе си или любимия най-прекрасни handmade неща – от керамичните произведенията на дизайнерката Екатерина Лашова до арт осветителните тела на собственичката на бутика Илияна.

Колекцията чаши на Екатерина, които сега са изложени в „Дом за Ангели”, са изработени от френски порцелан, с акценти от стъкло.

Познаваш авторката от миналогодишната изложба „Чисто”, която включваше 200 керамични бутилки с формата на препарата Mr.Proper, който стои някъде и у вас.

В момента можеш да подариш на приятел разкошна бяла порцеланова чаша, без дръжка, която е деформирана нарочно от едната страна. Купуваш я в специална дървена кутия правена по нейните размери.

Един огромен бяло-кафяв полилей ни остави без дъх. Любопитството ни показа, че е дело на Илияна. Прави полилеите си с увивна техника и украса от хартиени орхидеи. Цвете от нейните подарява на всеки посетител в бутика. Илияна аранжира също пространствата за сватби, рождени дни и други красиви празници, заявката се прави на място.

От ръката на собственичката излизат и различни предмети, работени с декупажна техника. Ние харесахме особено огледалата й, и онзи ретро часовник, също с декупаж.

Сред останалите чудеса в бутика са магнитите на Теодора Златева, които силно си струва да видиш, а марката, която „Дом за Ангели” внасят отвън се казва Gisela Graham и е английска. Гамата от продукти включва лимитирани серии тематична украса за празници, както и керамични вази, чаши и още и още.

Дом за Ангели е на Кърниградска 1.

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 19 часа

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.