Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Снежната Fashion кралица

Един от най-добрите начини за пълноценна почивка през зимния сезон е да грабнем ските или сноуборда в ръце и да се насочим с пълна пара към заснежените писти...

All fashion преди 10 години

Един от най-добрите начини за пълноценна почивка през зимния сезон е да грабнем ските или сноуборда в ръце и да се насочим с пълна пара към заснежените писти. Пък и схващането, че зимата е сезонът, чиято единствена дестинация е диванът в хола или топлото легло, отдавна не е на мода.

Зимните спортове са чудесен начин не само да поддържаме форма, което с предстоящите Коледни и Новогодишни празници може да бъде истинско предизвикателство, но и да се заредим с доза ендорфини и да погледнем на зимата с други очи.

Никога не е прекалено късно да се научим да караме ски, затова извинения от какъвто и да е вид, просто не се приемат. Като добавим и факта, че карането на ски или сноуборд изгаря голямо количество калории, нищо чудно, че пистите по цял свят са претъпкани със звезди. А и така много лесно можем да съчетаем полезното с приятното.

Единственият деликатен момент със зимните спортове, е как да избегнем ефекта „мишлинка”, или с други думи, как да се облечем топло, без да се налага да слагаме прекалено много пластове дрехи?

Fashion Days със сигурност знаят верния отговор на тази фешън дилема. 

Топли якета в свежи цветове като това от C’N’C 349. 90 BGN в лила, или с интересни принтове Bench 109. 90 BGN, заемат челна позиция в must-have селекцията. Следват зимен спортен панталон в синьо Bench 105. 90 BGN, топли ушанки WoolRich 134. 90 BGN, шапка в ярък нюанс WoolRich 179. 90 BGN, винаги актуалните и така удобни ботушки от овча кожа UGG 114. 90 BGN, готини и спортни шапки Napapijri, 49. 90 BGN всяка, и за десерт дълги ръкавици с типично зимен мотив в бяло и червено Napapijri 41. 90 BGN.



Всички продукти са от fashiondays.bg

Fashion Days предлагат и аутфит за снежната писта, който може и да не ни спечели призванието скиор на годината, но със сигурност ще направи страхотно впечатление: панталон в розово Bench 105. 90 BGN, придружен от шушлеково елече в бонбонен тон Napapijri 187. 90 BGN, бели ботушки тип „Йети” Hunter 113. 90 BGN, и завършваме с шапка и ръкавици в сиво, съответно Lacoste 32. 90 BGN и Napapijri 35. 90 BGN.



Всички продукти са от fashiondays.bg

И така с един замах на щеките се убеждаваме, че облеклото за зимни спортове може да бъде също толкова сладко и удобно, без да се налага да достигаме точка на замразяване.

Пък и няма нищо по-приятно от сесия каране на ски, последвана от чаша топъл чай с мед и шоколадов мъфин пред камината.

Every day is a Fashion Day!

More from View Sofia

More All fashion