Следва

Дневниците на редакцията - Риана за Balmain, Кейт за Eleven Paris и на какво още да хвърлим по едно око тази седмица

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Такива дами...

All fashion преди 10 години

Бионсе, защо?

Присъединявайки се към 22-дневно предизвикателство, редом с половинката си Jay Z, една от нашите фаворитки непростимо ни разочарова. Нито е стилно, нито секси, нито ни потекоха лигите при вида на кръшното тяло на Бионсе, обвито в десен на пица пиперони. Ако целта й е била завинаги да ни откаже от месото, носейки този ужасен тоалет по време на обяд в малък уютен веган ресторант в сърцето на Лос Анджелис, Бионсе тотално успя. Адмирации за което, но просто не можем да задържим фарингеалния рефлекс.

Фалстарт



Признаваме гения на Лагерфелд и допускаме, че е главил Кристин Стюарт за новото лице на Chanel по някакви добри съображения. Само не разбрахме защо тя е облечена в този безумен аутфит по време на събитието на Chanel "Metiers d'Art" Show във Феър Парк, Далас, щата Тексас. Като започнем, че добавя излишни години към възрастта й, немалко килограми към фигурата й, а цветовете с нищо не подчертават дарената й от природата красота, можем да стигнем до заключението, че Лагерфелд е трябвало да включи стилови клаузи в договора, за да бъде подобен нелеп вид законно наказуем.

Моден снайперист



От най-злите. Този път Гага постигна целта си и, както се пее в една песен, с мисъл ни застреля. Концептуалните й умения да бъде хаотично деструктивна се осъществяват чрез изключително болно цветово съчетание, стилови несъотвествия и ние не можем да наречем аутфита, с който се появи на Sunday's Jingle Bell Ball в Лондон, по друг начин, освен Моден КосмоДискомфорт. Учудващото е, че от същото това събитие тя излезе приказно адекватна. Или може би и другата и визия, която ние харесахме, ни е накарала да въдъхнем от облекчение след тази неоново мрежеста каубойска престрелка.

Живот в розово




Отива на драматични певици като Едит Пиаф, преживели дълги години на мизерия и низвергнатост и изградили вътрешната сила да са щастливи въпреки всичко това. Такива дами имат и право да гледат живота през розови очила, защото сами са си го извоювали. Но когато глезли като Виктория Бекъм започнат да ни разправят по Instagram, че „светът е хубав, светът е чудесен”, аранжирани в мегависоки токчета в розова стая, до розова елха, наистина приемаме това за безвкусно. Няма да ви разваляме предпразничното настроение с по-жестоки думи, защото сме убедени в способността ви да прецените ситуацията сами.

Секси, секси, колко да е секси








Даутцен Крус в новата кампания на Victoria’s Secret? Открийте седемте разлики между „по план” и „в действителност”, защото такива има. Арт директорите на тази сесия са направили всичко възможно, за да ни представят една супер секси Даутен, но на нея нещо й е некомфортно в тези сетчета. Добре, не знаем как тя се чувства, но като гледаме измъченото й изражение, наистина ни се иска да разкъсаме бельото й и да я спасим от този кошмар. А може би точно това е търсеният ефект? А дано, ама надали.
 

More All fashion