Следва

Великолепно! Алек Болдуин и Гема Артертън за Zeiss

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

За да отброяваме...

All fashion преди 10 години

Щастливи семейства...

...като това на Хайди Клум и майка й. Хайди може и да е майка на четири деца, но никога не забравя собствената си майка и я кани да й помогне с украсяването на фамилното коледно дърво. В социалната мрежа Instagram световният супермодел публикува снимка на майка си, гордо възкачена на възвисока стълба до висока елха, накичена с чудни топки, стъклени човечета, захарни бастунчета и светещи лампички...

Награди освен подаръците



... По време на коледните празници заслужено получава основателката на Chloé Габи Агийон. Дизайнерката получи червения Медал на Легиона на Честта лично от френската културна министърка Орели Филипети в Париж на церемония в Париж миналата седмица. Една от заслугите, изтъкнати от министърката, е цялостната модернизация на прет-а-порте, извършена по време на активната работа на Агийон, която включва технологически нововъведения, неуморен концептуален труд и вродено чувство за естетика. Сред носителите на наградата са Валентино Гаравани, Сесил Бийтън, Азедин Алaя и други.

Пълна и най-вече заслужена почивка







Получава неуморната компания на Тилда Суинтън, съпругът й Сандро Коп, фотографът Раян МакГинли, дизайнерът Хайдер Акерман и други известни личности от арт средите. Действието се развива сред белите пясъци и палмите на Малдивите, снимките в Instagram текат, летуващите сменят модни тоалети със скоростта на горяща пръчица бенгалски огън. Със сигурност настроението е като на едно дълго афтърпарти след бляскаво ревю, но декорите са много по-просторни. Компанията ни е обещала да ни държи в течение и по време на самия коледен ден.

Награди ще има за всички от сърце,





Включително и за великата Адел. Певицата получи ордена MBE, присъден й за изключителни заслуги в музикалното творчество, лично от Принца на Уелс. Едва на 25 години и майка на невръстно дете, Адел е отделила нужното време, за да избере подходящата визия за значимото събитие: рокля Стела в богато сиво-синьо и черно и петролен маникюр с инкрустирано бижу. Прави ни впечатление добрият й вкус за ноти, за цветове, за материя и за хармония. И най-вече силата да организира живота си като върховна симфония.

И просто нямаме време да дойде новата година,



За да отброяваме дните, украсени с ликовете на Гема Артертън и Алек Болдуин, които ние много харесваме. „Моменти в града” е темата на красивия като безценен албум проект, създаден от марка Zeiss. С много любов, настроение и ретро естетика ще разгръщаме страниците с фотографии на Ню Йорк, правени отвисоко, каращи ни да мечтаем отново и отново, да вдигаме тостове отново и отново, да се влюбваме в живота отново и отново!

Виж още>>
 

More from View Sofia

More All fashion