Следва

Уличният стил на знаменитостите: Джесика Алба и Онор-Мари

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Rag&Bone D.I.Y. Рекламната концепция...

All fashion преди 10 години

Това не е нашият Брад Пит

...и няма да го приемем, макар че е изработен от едни от най-добрите майстори на восъчни фигури в света и доизкусурен от стилистката, специалистка в областта, Карин Блуум. След малко повече от осем години светът се радва на втори комплект Бранджелина, отново от восък, отново в Музея на Мадам Тюсо в Лондон, но този път няма как да се разтопим при вида на Брад. Като извадка от албум на „Красавицата и Звяра”, тази прическа нито му отива, нито го прави секси. Иначе Анджелина е по-прекрасна и от реалната!

Страхотна Риана, ужасен Balmain



Виждаме в пролетно-лятната кампания на марката. Наистина харесваме всичко – от предизвикателния, концептуално замислен интериор, до самата Риана, но сякаш за пръв път не сме вдъхновени от дизайнерските решения на Balmain. Кадрите, заснети от Инез вам Ламсвеерде и Винудс Матадин в Ню Йорк са едновременно различни и готини, но откъдето и да го гледаме, части от колекцията, особено обувките, не са по нaшия, и, надяваме се, по ничий друг вкус.

Привличаща вниманието Дейзи Лоуи...,









...всички средства влизат в акция: от пършиви ангелски криле до натъкмени магарета на хомот, просто невероятно! Наистина ексцентричната, даровита и много сластна моделка заслужава нашия интерес, но не е било нужно да прибягва до бяла нощница, неподходящи сандали и въпросните добичета по време на партито на списание Love в Ню Йорк тази седмица. Английската манекенка е наистина жестока – от главата до петите, но е време да почне да се отнася малко по-добре със себе си.

Скучна Кейт...



В пролетно-лятната кампания на Stuart Weitzman. При това е третата кампания на обувния лейбъл с участието на единствената за нас Кейт. Обичаме класиката, обичаме минимализма, обичаме таланта на фотографа Марио Тестино и откакто се помним сме влюбени в Кейт. Обичаме, или по-скоро обичахме подобен тип кампании, но абсолютното съвършенство омръзва. В новата колекция моделите са стилни и изпипани от край до край, но не са неочакваното нещо, от което наистина имаме нужда. С подобни арт дирекции успехът е не само сигурен, но и направо досаден.

Слаби селфита









Виждаме в новата кампания на Rag&Bone D.I.Y. Рекламната концепция за джинсите на марката продължава в духа на предишния сезон: Талула Харлеч, Мери Картерис, Фийби Колинс Джеймс и Клара Пиаджет се снимат в един от техните апартаменти в Лондон. В интерес на истината настроението е нелошо и стайлингът е свежарски, но пародията на снимки в тоалетната в един момент ни идва в повече.
 

More from View Sofia

More All fashion