Следва

Модна машина на времето - Като през 1950-та в Новогодишната нощ

Стелла Ангелова и Борис Георгиев са най-красивите българи за 2013-та година

Българката с кариера в Холивуд Стелла Ангелова и младият икономист с впечатляващо бъдеще Борис Георгиев са...

All fashion преди 10 години

Българката с кариера в Холивуд Стелла Ангелова и младият икономист с впечатляващо бъдеще Борис Георгиев са най-красивите българи за 2013-та година, показа няколкоседмично гласуване в единствената подобна класация у нас.


Борис Георгиев

За шеста поредна година престижната 50-тица на ViewSofia определи 25 жени и 25 мъже, известни в публичното пространство, изборът на които бе мотивиран от индивидуалните успехи в личен и професионален план на всеки от тези личности.



По традиция около Коледа е времето, в което обявявяваме двойката победители, а в края на 2013-та година читателският вот избра тя бъде Стелла Ангелова и Борис Георгиев. Звездата от Dancing Stars и студентът по икономика от Дания, спечелил международно отличие за дипломната си работа през 2013, получиха съответно 24,57 % и 18,77 % от общите гласове. Водещата от ТВ7 Марина Кискимова (14,36%) и топ моделът със световна кариера Кремена Оташлийска (6,95 %) остава на второ и трето място сред дамите, а от мъжете втори и трети по красота остават манекенът Мариан Кюрпанов (3,68%) и тенисистът Григор Димитров (2,9%).

Така приключи годишната класация Топ 50 на най-красивите българи, която ViewSofia прави за шеста поредна година. В новата 2013, отново по традиция, очаквайте ексклузивни интервюта с двамата победители.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.