Следва

Минус 40% в он-лайн магазина на ACNE

Аксесоарите на 2014

Вече пристъпихме в новата и пълна с чудни очаквания 2014 година; и независимо дали...

All fashion преди 10 години

Вече пристъпихме в новата и пълна с чудни очаквания 2014 година; и независимо дали на празника сме били с приятели, обградени от най-близките хора из далечни краища на родината, или на уютна вечеря вкъщи, в главата на всяка от нас неизбежно са се прокраднали мислите какво предстои през новата година.

Успоредно с въпросите дали ще ни върви в работата и дали Купидон най-накрая ще изпрати подходящ обект в наша посока, мнозина от нас искат да знаят повече за тенденциите през следващата година и при първа възможност попълнят гардероба си с готини фешън находки.

Февруари е кратък, а през март на витрините можем да видим и първите пролетно-летни колекции; така че един добър гайд из новите трендове винаги върши чудесна работа. Нищо, че е едва 3 януари. А какво най-лесно може да преобрази всеки един аутфит? Правилно подбраните аксесоари, разбира се!

За да не се лутаме из новите модни тенденции, се допитахме до Fashion Days: фешън експертите са категорични, че хипи елементите като ресни и пискюли, скиорските очила и равните подметки ще бъдат сред топ хитовете на идния сезон.

Ето и общата ни селекция, вдъхновена от аксесоарите на 2014.

Равните подметки определено са чудесна новина, предвид разстоянията и състоянието на пътищата в родната столица. Освен практични и много шик по градски, подобен тип обувки пасват перфектно на спортно-елегантни визии. Ние харесваме моделите на CK Calvin Klein, 119. 90 BGN за чифт, ботите на Pollini 469. 90 BGN, “оксфорд” обувките на United Colors of Benetton 57. 90 BGN и момичешките кецове с флорални мотиви на Red Valentino 224. 90 BGN.



Всички продукти са от fashiondays.bg


Големите скиорски очила също са сред хитовете в акесоарите на 2014. Овен това подобен леко грубоват, типично мъжки модел слънчеви очила контрастира чудесно на женствени кройки и допълва идеално по-спортните съчетания. Препоръчваме модели като тези на John Richmond, чиито цени варират от 84. 90 BGN до 484. 90 BGN.



Всички продукти са от fashiondays.bg


Не на последно място са хипи елементите, като пискюли и ресни, които ще красят дамските ни чанти през новия сезон. За една по-елегантна и делова визия се спираме на модела от черна кожа с пискюли на Just Cavalli 349. 90 BGN; за по-ежедневни и небрежни ансамбли харесваме чантите в бежови нюанси, меки материи и ресни на Just Cavalli, съответно 304. 90 BGN и 464. 90 BGN. Мини чантата в тъмносиньо на D&G 345. 90 BGN е перфектният аксесоар на всяка парти рокля. Много си падаме и по широкия колан за талията със змийски щампи на Guess by Marciano 107. 90 BGN, а деликатните пискюли Guess by Marciano 97. 90 BGN можем да добавим към дамската си чанта или клъч и да ги направим готови за 2014 година.




Всички продукти са от fashiondays.bg

Да бъдем в крак с модата и нейните течения е истинско удоволствие, на което трябва да се наслаждаваме по 24 часа дневно, 365 дни в годината!

Желаем на всички една много фешън и специална 2014 година!

Every Day is a Fashion Day!

More from View Sofia

More All fashion