Следва

Годишен ХОРОСКОП за 2014 - Везни, Скорпион, Стрелец

Как да тренираме като Адриана Лима

Моделът е вдъхновение за много от представителките на нежния пол. Тя представи своята здравословна диета и комбинирани кардио упражнения, с които поддържа безупречната си фигура...

All About Life преди 10 години

Моделът е вдъхновение за много от представителките на нежния пол. Тя представи своята здравословна диета и комбинирани кардио упражнения, с които поддържа безупречната си фигура.

След коледните празници моделът не губи излишно време и почти веднага се завърна във фитнес залата. "На Коледа не спазвам никакви ограничения и ям колкото поискам", коментира тя пред "Hello Online" . През останалото време Лима спазва диетата Палео.

"Основната идея на диетата е да ядем всичко, което идва от природата", споделя диетологът на Адриана. "Ако продуктът е натурален, не е проблем да го изядем. Никакви обработени храни, включително хляб и паста. От Палео са елиминирани още захарта и алкохолът".

Лима е голям фен на тренировките по бокс. Тя показва упражнения, които лесно можем да практикуваме вкъщи:

 





(http://life.dir.bg/)

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.