Следва

Годишен ХОРОСКОП за 2014 - Козирог, Водолей, Риби

Влезте "В света на ПРАДА" с биографичната книга от Джан Луиджи Паракини

Топла, дори гореща е новата биографична книга за една от най-силните и впечатляващи модни къщи в света в 21 век...

 

All About Life преди 10 години

Топла, дори гореща е новата биографична книга за една от най-силните и впечатляващи модни къщи в света в 21 век. Издание на Colibri, "В света на ПРАДА" е книга със заглавие лаконично, но какво друго е нужно, за да разкажеш историята на един успех.

Ето и как може да я спечелиш:

Отговори ни на въпроса:
Коя е годината, в която на Международното изложение на кожени изделия в Милано се срещат една изтънчена госпожица, наследница на кожарски магазин, минала през феминизма и романтиката на  комунистическите идеи, и един амбициозен предприема, производител на чанти? Миуча Прада и Патрицио Бертели. Защото именно тази година е важна - срещата, случила се тогава, макар и хладна в началото, ще прерасне в емоционална и професионална алхимия, от която ще се роди неповторим артистичен феномен.

Изпратете ни отговора, естествено, верен, заедно с имена и телефон за връзка, на познатия мейл адрес: [email protected]. Срокът е до 13 януари, понеделник, включително. На 14-и януари ще обявим щастливецът,
който ще има удоволствието да разгърне 210-те страници на "В света на ПРАДА" и да разбере прекрасната тосканска поговорка "Награда не получава само който не се състезава"!, която и ние научихме от това великолепно четиво /стр. 173/.

Обратно към анонса>>

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.