Следва

Кои са най-влиятелните артисти в света под 30-годишна възраст?

Б като Библия, Б като Блог

Още един прекрасен прочет на визията ни тези дни. Сиво-бяло-черна зима, която идва поне в...

All fashion преди 10 години

Зима посред бял ден









Марката е FAY, а тук я виждаме от главата до петите. Някои от най-вълнуващите дрехи от новата колекция на бранда са събрани на едно, стилизирани по възможно най-добрия начин за сезона и нямаше как да пропуснем да ти разкажем за тази прекрасна зимна визия. Невероятно топъл пуловер, истинска "броня от студа", училищна пола, правоъгълна чанта през рамо, сиви чорапи и кадифени мокасини, които ни връщат един сезон назад... това е всичко, от което се нуждаем. Май сме тотално влюбени в това, което виждаме...

thecablook.com

Време е! Слагайте шапките











Още един прекрасен прочет на визията ни тези дни. Сиво-бяло-черна зима, която идва поне в 5 акцента в този толкова вълшебен тоалет, отличаващ се с уникален, елегантен, съвършен синхрон.

adenorah.com


Викторианска зима с Улияна Сергеенко









Специално за InStyle Русия, руската топ дизайнерка се превъплъщава в зимна готик принцеса. Обемни поли, заострено стилето, кадифе, дантела и много черно и червено: ключовите думи за една съблазнителна зима алла Викторианската епоха.

mssergeenko.blogspot.com

Урок по стрийт стил







Палто с леопардови щампи плюс кожен клин, черен блейзър, тъмни очила с ретро форма, хип-хоп шапка, голяма чанта и Converse, е равни на шик и ърбън визия в най-лъскавия й вид. А наситените в черешово устни са съблазнителен акцент, който улавя погледите.

atlantic-pacific.blogspot.com

Когато Diesel срещна Ханели Мустапарта








Облечена от глава до пети в Diesel Black Gold, Ханели Мустапарта ни праща в друго модно измерение, а чернобелият фон допълнително подсилва гръндж звученето на кадрите.
Великолепно и секси боди, между другото...

hanneli.com

 

More All fashion