Следва

Trend Report - Сако с двуредно закопчаване

Всички носят - бижутата Chanel на наградите „Златен Глобус” 2014

На великолепната церемония в неделя вечерта призове, както е обичайно на...

All fashion преди 10 години

На великолепната церемония в неделя вечерта призове, както е обичайно на подобни мероприятия, не се връчваха само под формата на статуетки. Красиво облечените знаменитости наградите „Златен Глобус” 2014 получаваха ”премии” и за своите модни избори, сполучливи или не, но все пак част от историческия гардероб на престижното събитие.

Показахме ви най-забележителните рокли в нощта на 12 януари, но за съвършената визия по червения килим една рокля само не стига. Гримът, точните аксесоари, блестящите луксозни бижута също са част от голямото звездно дефиле. Защото пред множеството фоторепортери всеки детайл е изключително важен.

Тази година забелязахме силното присъствие на украшенията Chanel, които Ема Стоун, Дрю Баримор, Тайлър Шилинг и Лора Кармайкъл носеха върху себе си и допълваха общия блясък на вечерта.

Младата Ема Стоун например бе изцяло в Chanel look с копринен топ и пола от органза от колекция пролет-лято 2014, а на пръста си актрисата носеше 18-каратово злато с бели и черни диаманти по него, с името "Cascade de Diamants".


Дрю Баримор

На основата на злато и диаманти и отново Chanel бяха и изящните обеци на Дрю Баримор, които подчертаваха прелестно нежно розовия избор на рокля на бременната кино звезда.


Тайлър Шилинг

Телевизионната актриса Тайлър Шилинг предпочете обеците с името "Fontaine”, които се спускаха почти до раменете й, в съчетание с гривна и пръстен на френската модна къща, а диамантите бяха най-добрите аксесоари за черно-бялата рокля на Лаура Кармайкъл от плеядата актьори в сериала на годината „Имението Даунтън”. Лейди Едит носеше дълги обеци и пръстен от 18-каратово злато, обсипани с диаманти, както и гривна със скъпоценните камъни и култивирани перли, изцяло в стила на изящната Chanel бижутерия.


Лора Кармайкъл


 

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.